Címkék: TOYOTA GAZOO Racing

2020. szeptember 19. szombat, 13:44

 

A legendás Le Mans-i 24 órás versenyen sorozatban harmadik győzelmére hajtó Toyota Gazoo Racing arra buzdítja az autósport-rajongókat, akik otthonról figyelik a 88. alkalommal megrendezésre kerülő 24 órás Le Mans futam eseményeit, hogy a egy új és izgalmas módon, a nemrég elindított “24H United & Responsible” digitális platform révén éljék át ezt az élményt.

 

 

A klasszikus verseny idén szokatlan körülmények között, vagyis közönség nélkül rendezik meg, ami miatt hiányzik majd a több mint negyedmillió szenvedélyes szurkoló által keltett, különleges hangulat. Éppen ezért a Toyota Gazoo Racing és az Automobile Club de l’Ouest együttes erővel találtak megoldást arra, hogyan hozhatnák minél közelebb a csapatot a rajongókhoz.

 

 

 

 Rengeteg ritka és eddig soha nem látott tartalom jelenik meg az újonnan kifejlesztett digitális platformon a

https://24h-united.com/en/home/  weboldalon, ahol lebilincselő és magával ragadó élmény vár a Le Mans-rajongókra.

 A platform “Legends” részében a szurkolók egy négyrészes mini dokumentumsorozatot láthatnak a Toyota és a Le Mans immár 35 éve tartó románcáról; a Toyota 85C első napjaitól kezdve az ikonikus TS020 “GT-One” hibrid innovációig, és a Toyota Gazoo Racing első és második kettős diadaláig az utóbbi évekből. A rajongók szórakoztató és informatív formában élhetik majd át a Toyota teljes Le Mans-i történelmét, eddig sosem látott archív felvételek és történelmi videók segítségével, melyek eddig még soha nem voltak elérhetőek egy helyen és egy időben. Emellett a rajongók 360 fokos videotechnológia segítségével ismerkedhetnek meg a Toyota Gazoo Racing WEC csapat életével a Le Mans futam idején. Első alkalommal juthatnak így be a csapat Le Mans-i tevékenységeinek legszigorúbban őrzött helyszíneire, ahol megnézhetik, hol dolgoznak és készülnek fel a csapat tagjai, illetve a pilóták erre a legendás futamra. Szeptember 18. péntektől a verseny szeptember 20-i lezárásáig új meg új videotúra-állomások jelennek majd meg a platformon, ahol a rajongók megmártózhatnak az események sűrűjében.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER