2013. január 14. hétfő, 14:20

 

A Dakar-rali távjának több mint a felén túl vannak a versenyzők (az autósok egész pontosan 4529 kilométert tettek meg eddig), úgyhogy megérdemelt pihenésüket töltötték vasárnap San Miguel de Tucumánban.

Az Opel Dakar Team táborában darabokra szedték a versenyautót a szervizesek, kicserélték a kopó alkatrészeket, majd újra felépítették a Mokkát, amely eddig kiválóan szerepel a sivatagi körülmények között csakúgy, mint a murvás erdei utakon. A Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős a szombati hektikus, félbeszakított szakasz után a 29. helyről várja a folytatást. 

dakar-depo-opel

„Szerencsések vagyunk, mert egy nem túl súlyos technikai gonddal megúsztuk az első nyolc szakaszt. S hogy mi lesz a taktika a hátralévő napokra? Most már nincs miért tartalékolni, menni kell! Ha jól sejtem, most még két gyors nap következik, aztán megyünk vissza a sivatagba, ami megint nagy kihívást jelent majd számunkra” – mondta Szalay, aki azt is elárulta, jópofának tartja, hogy a szünnapon a mezőny egy lóversenypálya kellős közepén táborozik. 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER