Címkék: 2017 | Busexpo | Drivingcamp

2017. április 20. csütörtök, 13:45

 

Ötödik jubileumát ünnepli az ország legnagyobb buszos szakkiállítása, amely a virágzásnak induló hazai buszgyártásnak is fontos szerepet szán április 26-án, a zsámbéki Drivingcamp Hungary-n. Az expó számos attrakcióval, debütáló modellekkel várja a buszgyártás és forgalmazás szakembereit, a szolgáltatókat és az érdeklődő buszrajongókat. A kiállítás főszervezője, a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete (NiT Hungary) valódi szakmai napot ígér, és az exkluzív környezetben rekordlátogatottságra számít.

 

Ötödik éve szervezik meg Magyarország legnagyobb buszos szakkiállítását, a Busexpo-t. A NiT Hungary által rendezett eseményen az autóbuszos személyszállítás és a kapcsolódó szolgáltatások meghatározó hazai és külföldi képviselői mutatják be újításaikat. Az idei kiállításon külön figyelmet érdemelnek az alternatív üzemanyagforrások és a gazdaságos üzemeltetést érintő fejlesztések, de a téma aktualitása miatt érdeklődésre számíthatnak a közlekedés biztonságát növelő intelligens menetbiztonsági eszközök, és a gépkocsivezetők és utasok komfortját növelő újítások is.

A visszatérő kiállítók sorában ott lesznek az Iveco, az MAN, a Mercedes, a VDL Bova, a Setra és a Volvo legújabb városi és távolsági típusai, de idén rekordmennyiségű járművel vonul fel a török vonal, a Karsan és a Temsa típusok forgalmazója is. A hazai buszgyártás a két új gyártó, az ITK és a BYD kivételével teljes mértékben képviselteti magát; a favorit idén is Kravtex Credo elővárosi, városi és távolsági termékcsaládja, és az immár az Ikarus által jegyzett Modulo típuscsalád, amely ez alkalommal elektromos és CNG meghajtással is felvonul.

A beszállítók és szolgáltatók idén is rendkívüli perspektívát látnak az autóbuszos szakmai napban, hiszen a részükre fenntartott kiállítási terület pillanatok alatt betelt; kiállít majd mindenki, akinek a legkisebb köze is van a buszgyártáshoz vagy az üzemeltetői igényekhez.

A Busexpo egyediségét idén is elsősorban a helyszín adja, a korszerű vezetéstechnikai pályán ugyanis a kiállított járművek egy része menet közben is kipróbálható lesz. Az expóval egy időben zajlik majd a XXIII. Országos Személyszállítási Szakmai Konferencia, amely azt a célt tűzte maga elé, hogy teljes körképet nyújtson a buszgyártás és a személyszállítás helyzetéről és perspektíváiról. A főszervező NiT Hungary nagy hangsúlyt fektet a magyar buszgyártás jövőjére is: idén először külön szekcióban foglalkoznak majd a kormányzati támogatásban rejlő tervezési és gyártási lehetőségekkel.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER