2011. október 29. szombat, 18:18

 

Off-Road autócsodák, motorszépségek a Hungexpo Budapesti Vásárközpont „A” pavilonjában. Az Offroad és Szabadidő-autó Kiállítás egyesíti a szabadidős és utcai autózás, a sport és a speciális ismeretszerzés fogalmát.

terepzona

A november 18. és 20. közötti hétvége az egyik legfontosabb időpont az őszi vásárszezonban. A Budapesti Motor Fesztivál és az Autótechnika sikereire alapozva a Hungexpo Zrt. tavaly rendezte meg először offroad és szabadidő-autós programját, a Terepzóna Kiállítást.
Programközpontú vásárként, a tavalyi évhez hasonlóan különböző tesztlehetőségekkel, kalandpályákkal és bemutatókkal kedveznek kiállítóknak és látogatóknak. Az A pavilonban felsorakoztatják a legújabb városi és szabadidős terepjárókat, motorokat és quadokat valamint az autó és motorsportok szakágainak kiegészítőit.

Programközpontú vásárként, a tavalyi évhez hasonlóan különböző tesztlehetőségekkel, kalandpályákkal és bemutatókkal kedveznekk kiállítóknak és látogatóknak. Az A pavilonban felsorakoztatják a legújabb városi és szabadidős terepjárókat, motorokat és quadokat valamint az autó és motorsportok szakágainak kiegészítőit.

Cím:
Hungexpo

Budapest 1101 Albertirsai út 10
A Vásárközpont GPS koordinátái:
N47° 29.587', E19° 7.294', Magasság: 143 m

Nyitva tartás:
2011. november 18., péntek: 10-18 óra
2011. november 19., szombat: 10-18 óra
2011. november 20., vasárnap: 10-18 óra

Esetleges változásokért felelősséget nem vállalunk.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER