Címkék: autótechnika | Hungexpo | kiállítás

2014. november 13. csütörtök, 11:05

 

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter nyitotta meg szerdán a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban szombaton zárult Automotive Hungary és Autótechnika szakkiállítás-csokrot, melyeken a hazai autóipar számos jelentős szereplője részt vett.

Az autóipari ágazat ma Magyarországon több mint 100 ezer embernek ad munkát, és 15 milliárd eurónyi termelési értéket állít elő. A második alkalommal megrendezett Automotive Hungary és a már korábban is ismert Autótechnika kiállításokon egy időben 249 kiállító mutatkozott be. A legnagyobb Magyarországon megtelepedett autógyátró cégek mellett a hazai beszállítók széles köre állított ki. A Hungexpo „G” és „F” pavilonjaiban tartott bemutatót - a tavalyinál 15%-kal több - közel 8000 szakmai látogató kereste fel. A hazánkban prosperáló ágazat számára rendezett szakkiállításokon optimista hangulat uralkodott. A négy nap alatt - folyamatosan nagy érdeklődés mellett - több mint hatvan előadás zajlott.

A résztvevők egyöntetű véleménye, hogy ezek a rendezvények kiemelt szerepet töltenek be az ágazat sikeres fejlesztésében, fókuszálva az üzlet, a tudomány és a karrier kérdésköreire. A Hungexpo - a szakmai partnerekkel közösen - a kiállítások megrendezésének folytatása mellett tette le a voksát.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER