Címkék: Toyota Hilux

2020. november 24. kedd, 15:04

 

Új generációval jelentkezik a világ és nem utolsósorban Magyarország kedvenc pickupja: már a hazai márkakereskedésekben a vadonatúj Toyota Hilux.

 

 

 A masszív létravázra épülő robosztus és elnyűhetetlen Toyota pickup továbbfejlesztett közúti és terepképességekkel, látványos új dizájnnal és vadonatúj multimédia rendszerrel támad, a legnagyobb siket azonban vélhetően az ugyancsak vadonatúj, 204 lóerős, 500 Nm forgatónyomatékú 2,8 literes erőforrás aratja majd. A szabadidős felhasználók kedvence ugyanakkor az új “Invincible” csúcsváltozat lehet.

1968-as bevezetése óta a megállíthatatlan Hilux újra és újra bizonyítja legyőzhetetlenségét. Meghódította az Északi-Sarkot, az izlandi vulkánokat, bejárta az Antarktiszt, és 2019-ben első helyen végzett a Dakar Rallyn is. Hazánkban gyakorlatilag minden harmadik eladott új pickup Toyota Hilux, ezzel a japán autógyártó legendás offroadere egyértelműen Magyarország legnépszerűbbje. Az új, 2020-as Hilux látványos új orrkialakítással érkezik, és egy új, még erősebb, 2,8 literes motorral is elérhető lesz. Még jobbak lettek a már eddig is kimagasló közúti menetjellemzők és a terepképességek is, miközben nagyobb kényelem és szélesebb modellválaszték segíti a kettős célú - szabadidős és üzleti - felhasználók meghódítását.

 

 

Egyre nagyobb szerepe van az üzleti felhasználók mellett a szabadidős pickup felhasználóknak
A pickup-szegmens eladásai folyamatosan nőnek Európában. A 2015-ös 154.000 darabos értékesítés az előrejelzések szerint 35%-os növekedéssel 2023-ra 208 ezerre emelkedik. Ez jórészt a kettős célú felhasználás terjedésének köszönhető. Magyarországon a kivonásokkal tisztított újautó piacon az idei évben októberig 2587 új pickup talált gazdára, ebből 1007 darab Toyota Hilux volt, ami elképesztően magas, 38,9%-os piacrészesedést és abszolút elsőséget jelent a japán legenda számára. A szabadidős felhasználók száma itthon is szépen növekszik: az idei év első 10 hónapjában a pickup eladások mintegy negyedét tették ki a magánvásárlók. Jól mutatja a Toyota Hilux elismertségét, hogy mind a magán, mind a flottavásárlók körében egyértelműen a legnépszerűbb modell: az előbbiek esetében 24,7%-os, utóbbiak esetében pedig 39,7%-os piaci részesedéssel.

Itthon is tarolhat az Invincilbe kivitel
A Hilux új csúcsmodellje, az ‘Invincible’ egyénre szabott stílust és prémium felszereltséget kínál: olyat, amely megfelel a szabadidős elvárásoknak, miközben megtartja azt a keménységet és robusztusságot, illetve legendás Minőség-Tartósság-Megbízhatóság hármas értékét, amelyek a Hiluxot a világ kedvenc pickup-modelljévé emelték. 5325 mm hosszúságával, 1900 mm szélességével és 1815 mm magasságával az új Hilux duplakabinos ‘Invincible’ kivitele 5 mm-rel rövidebb és 45 mm-rel szélesebb elődjénél. Kabintípustól függően 1525 vagy 2315 mm hosszúságú a plató. Az új Hilux minden összkerékhajtású modelljéhez (szimplakabinos, extrakabinos, duplakabinos) elérhető az 1 tonnás teherbírás és a 3,5 tonnás vontatókapacitás.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER