Címkék: Pilisvörösvár | szalon | Toyota

2020. november 14. szombat, 15:16

 

Sorra nyílnak illetve újulnak meg teljesen a Toyota márkakereskedések, márkaszervizek és bemutatótermek Magyarországon.

 

 

 Az év első 10 hónapjában 20,1%-al visszaeső kivonásokkal tisztított magyarországi újautópiacon 15,4%-os növekedést elérő, és ezzel magasan piacvezető Toyota hálózatának egyik legnagyobb forgalmat bonyolító tagja, a Toyota Mayer októberben nyitotta meg teljesen megújult, 160 m2-rel bővített pilisvörösvári bemutatótermét, miközben idén már Baján, Egerben és Salgótarjánban is nyílt új Toyota bemutatóterem és az év vége előtt még Kecskeméten is várható egy szalonnyitó.

Miközben nem egy autógyártónak komoly kihívásokkal kell szembenéznie az idei évben, addig a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljei látványos sikerének köszönhetően a Toyota szó szerint szárnyal Magyarországon: október végéig három havi átlagos érékesítésének megfelelő szerzett legjobban teljesítő versenytársa előtt, így a világ legnagyobb autógyártója történetében először jó eséllyel piacvezetőként zárja az évet hazánkban is.
Az átlagosan napi 37 új Toyota magyarországi értékesítése azonban megfelelő kapacitásokat és kimagasló színvonalú ügyfélkiszolgálást kíván, ezért a Toyota hazai márkakereskedései komoly hangsúlyt helyeznek a bemutatóterek és szervizkapacitások megújítására, bővítésére is.

 

 


 A Toyota Mayer által októberben megnyitott teljesen megújult és jelentősen megnövekedett, és immáron 7 modell bemutatására alkalmas pilisvörösvári bemutatóterem különlegessége nem csupán az egyedi panoráma, hanem a Toyota új bemutatóterem megvilágítási koncepciójának gyakorlatba ültetése is. A ma 105 alkalmazottat foglalkoztató, 30 éves múltra visszatekintő és ez idő alatt mintegy 19.000 új autót és 10.000 használt autót értékesítő márkakereskedés egyébiránt a ma már 7 állásos lakatosműhelyként funkcionáló első bemutatótermét még 1991-ben, Budakeszin nyitotta meg, azóta pedig folyamatosan bővíti kapacitásait. A vállalat 1998-ban ugyancsak Budakeszin 350 m2-es bemutatótermet és hozzá kapcsolódó 14 állásos szervizt (jelenleg használt autó szalon és szerviz) épített, míg a Pilisvörösvári létesítmény 2003-ban nyitotta meg kapuit: itt akkor egy 200 m2-es bemutatóterem, 14 állásos szerviz, 3 állásos lakatos és 3 állásos fényező műhely épült.

Az újabb beruházás ismét nem váratott sokat magára: 2008-ban épült fel Budakeszin a ma is használt 650 m2-es új bemutatóterem és a hozzá kapcsolodó irodaegyüttes. 2010-ben a Toyota Mayer Székesfehérváron nyitott 400 m2-es új bemutatótermet, amelyhez 12 állásos szerviz, 2 állásos lakatosműhely, és 2 állásos fényezőműhely kapcsolódik. Ezeket teszi teljessé a mostani pilisvörösvári beruházás, amely hozzájárul a mára mintegy 25.000 aktív ügyfél legmagasabb színvonalú kiszolgálásához, amelynek elismeréseként a Toyota Mayer immáron két alkalommal, 2014-ben és 2017-ben is megkapta a legjobb ügyfélkiszolgálásért odaítélt Ichiban díjat.

„Nagy öröm számunkra, hogy értékesítéseink sosem látott ütemű növekedése mellett ügyfeleink legmagasabb színvonalú kiszolgálását szem előtt tartva márkakereskedőink nagy hangsúlyt helyeznek a magyarországi bemutatótermek és márkaszervizek folyamatos megújítására, amelyek közül az egyik legkorszerűbb, a Toyota legújabb bemutatóterem megvilágítási koncepcióját is alkalmazó márkakereskedés a Pilisvörösváron most megnyílt autószalon, amely a negyedik az idén Magyarországon megnyitott új Toyota bemutatótermek sorában.” – avat be László Richárd, az idén a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon az első helyre lépő Toyota országigazgatója.

„A teljesen megújult és mintegy 160 m2-el bővült pilisvörösvári bemutatóterem a jövőben a Toyota Mayer egyik büszkesége lesz, és fontos szerepet tölt majd be abban, hogy folyamatosan bővülő számú ügyfelünk számára továbbra is a márkakereskedésünktől megszokott kimagasló színvonalú szolgáltatásokat nyújthassuk, amelyeket a Toyota immár két alkalommal is a rangos Ichiban díh odaítélésével is elismert.” – teszi hozzá Kovács Domonkos, a Toyota Mayer ügyvezetője.

A Toyota Mayer új pilisvörösvári bemutatótermérő alább  tekinthető meg videó:


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER