Címkék: Ford | Ford Focus | Ford Focus RS

Írta: Administrator   
2015. január 29. csütörtök, 14:42

 

Február 3-án 13:45 perckor a Ford megmutatja a vadonatúj Focus RS modellt egy Kölnben megrendezett különleges eseményen, ami világszerte élő adásban is követhető lesz: a harmadik generációs Focus RS előzetes bemutatásának helyszíne az a város, ahol annak idején elsőként debütált az RS-embléma.

 

A www.gofurtherlive.com  honlapon élőben közvetített rendezvény házigazdái a Ford felsővezetői lesznek, köztük Jim Farley, a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke, valamint Raj Nair, a Ford Európa globális termékfejlesztésért felelős alelnöke. Az előzetes bemutató helyszíne a Ford európai székháza lesz, ahol 48 évvel ezelőtt először debütált az RS emblémája.

A harmadik generációs Ford Focus RS nagy teljesítményű ferdehátú modell előzetes bemutatása mellet a rendezvény azokra az innovációkra és műszaki fejlesztésekre is rávilágít majd, amelyeknek köszönhetően az RS igazi sikertörténetet írt az elmúlt időkben.

A rendezvény házigazdája Jim Farley, a Ford Európa, Közel-Kelet és Afrika elnöke, valamint Raj Nair, a Ford Európa globális termékfejlesztésért felelős alelnöke lesz. Mellettük több olyan meghívott is részt vesz majd az eseményen, akik érdekes részleteket osztanak meg az autóról, amely immár a harmincadik modell az RS emblémát viselő járművek hosszú sorában.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER