Címkék: BMW | karosszériafényezés

2021. augusztus 24. kedd, 17:32

 

A BMW Group lipcsei gyárában megkezdődött a legváltozatosabb BMW Individual karosszériafényezési árnyalatokat viselő 1-es BMW-k és BMW 2-es Gran Coupé modellek sorozatgyártása.

 

 

A bajor prémiumgyártó ügyfelei immár mintegy 160 különböző karosszériafényezési árnyalat közül választhatnak.

„Autóink olyan sokszínűek, mint mi magunk” – ezen mottó alatt indított kezdeményezésével a BMW Group lipcsei gyára a munkatársai közötti kölcsönös elfogadást és tiszteletet élteti. A frappáns mottó ráadásul augusztus 19-én elnyerte második értelmét is, hiszen a lipcsei üzem gyártósorán számos új karosszériafényezési opció köszöntött be. A BMW 1-es sorozat és a BMW 2-es Gran Coupé modelljeit mostantól a legváltozatosabb BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok díszíthetik. Az első, távolról sem átlagos kisugárzású négykerekűek Speed Yellow, San Marino Blue, Verde Ermes Green és Nardo Grey színben gurultak le a gyártósorról.

 

 

 

A fekete és a fehér továbbra is a legnépszerűbb karosszériafényezési árnyalatok közé tartozik, a BMW ügyfelei azonban egyre inkább kezdenek nyitni a további kifejező, egyedi karosszériafényezési lehetőségek felé. Az 1-es BMW-khez és a BMW 2-es Gran Coupé modellekhez a márkakereskedések így immár mintegy 160 különböző karosszériafényezési árnyalatot kínálnak, amelyek a matt és BMW Individual fényezéseket érintő felárak ellenére is osztatlan népszerűségnek örvendenek az ügyfelek körében. A BMW Group lipcsei gyárában már most közel év végéig érnek a BMW Individual karosszériafényezési árnyalatokkal megálmodott BMW modellek előrendelései, a soron következő nagyobb flotta pedig a Távol-Keletre készül: a BMW Japan 180 darab BMW 118d modellre adott le rendelést Hockenheim Silver, Ruby Red és Sepia Violet árnyalatokban.

A bajor prémiummárka ügyfeleinek igény szerint speciális BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok kikeverésére is lehetőségük van, amelynek az átfutási ideje körülbelül tíz hét. A kikevert szín kizárólag az ügyfél autójára kerül fel.

A BMW Group lipcsei gyárának karosszériafényező részlege így kisebb sorozatokra is képes felvinni a kiválasztott BMW Individual árnyalatot. Azon felül, hogy a részleget a speciális karosszériafényezési igények maradéktalan kielégítése érdekében továbbfejlesztették, új karosszériafényező rendszer és színkeverő technológia is rendszerbe állt Lipcsében. A kiválasztott BMW Individual karosszériafényezési árnyalatot naponta öt autóra tudják felvinni.

 

 

 

A BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok megjelenése a hagyományos színekhez képest extra szolgáltatásokat és szükséges ellenőrzéseket is életre hívott. A speciális karosszériafényezés megköveteli, hogy egyes folyamatokat az automatizált rendszer helyett manuálisan végezzenek el a fényezők, a részlegen dolgozó csapat így tovább bővült. A matt karosszériafényezési árnyalatok felviteli folyamata kiváltképp időigényes és összetett, hiszen az esetleges eltérések itt nem javíthatók a hagyományos módon. Sőt mi több, a matt karosszériafényezések előkészítése is 30 perccel tovább tart, autónként. A bajor prémiummárka ügyfelei jelenleg kétféle matt karosszériafényezési árnyalat közül választhatnak: a Frozen Black és a Frozen Orange színek érhetők el.

Jóllehet, a BMW Group lipcsei gyárában még csak most kezdődött meg a BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok felvitele, az előrendelések máris mutatnak néhány igazi kedvencet: a sárga, kék, vörös és ibolya árnyalatok rendkívül népszerűek, valóságos színkavalkádba öltöztetve nem csupán az utcákat, de a lipcsei üzem karosszériafényező részlegét és gyártósorait is.

Az elérhető BMW Individual karosszériafényezési árnyalatok teljes palettája a BMW Individual Visualiser online tervezőcsarnokban bármelyik BMW modellre felpróbálható.


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER