Címkék: BMW Individual

2019. január 21. hétfő, 14:41

 

2019 márciusától a bajor prémiumgyártó sokrétű portfóliójának számos modellcsaládja vadonatúj felszereltségi tételekkel gazdagodik, mialatt bemutatkozik a BMW 5-ös sorozathoz elérhető BMW Individual Composition összeállítás és megérkezik a kompakt Sports Activity Coupé szegmens új etalonja, a BMW X2 M35i modell is. 

 

 

2019 tavaszán a BMW izgalmas tételekkel gazdagítja számos modellcsaládja alapfelszereltségét és minden korábbinál szélesebb extrafelszereltségi palettához kínál hozzáférést, amelyek új szintre emelik a vezetés élményét és a személyre szabhatóság alternatíváit. A BMW 2-es Coupé, a BMW 2-es Cabrio, a BMW 3-as Gran Turismo, a BMW 4-es sorozat, a BMW M4 Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,9 – 10,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 225 – 227 gramm / km) és a BMW M4 Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,1 – 10,2 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 230 – 232 gramm / km) sportos kiállását új karosszéria-kiegészítők, karosszériafényezési árnyalatok és könnyűfém keréktárcsák fokozzák, a BMW 5-ös limuzin és a BMW 5-ös Touring extrafelszereltségi portfólióján pedig az M Sport felszereltségi csomag tételeivel kiegészített BMW Individual Composition összeállítás is megjelenik.

A BMW X1 és a BMW X2 modellcsalád új motorváltozatokkal bővül, a kompakt méretű terepjárók károsanyag-kibocsátását pedig idén tavasztól benzinüzemű részecskeszűrő javítja tovább. A BMW X2 M35i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,9 – 7,1 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 158 – 161 gramm / km) a Sports Activity Coupé szegmens új zászlóshajójaként ünnepli világpremierjét, az új BMW 8-as Coupé és a BMW X5 negyedik nemzedéke pedig mindössze néhány hónappal bemutatkozását követően kap új karosszériafényezési és utastér-bőrözési lehetőségeket.

BMW 2-es Coupé, BMW 2-es Cabrio és BMW 3-as Gran Turismo: a sportosság és az elegancia párosát vadonatúj felszereltségi opciók nyomatékosítják

A BMW 2-es Coupé és a BMW 2-es Cabrio sportos megjelenését és elegáns kiállását 2019 márciusától többek között az alapfelszereltségként kínált sötétített hátsó lámpák fokozzák. A látványos megoldást a nagyteljesítményű BMW M2 Competition (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 9,8 – 10,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 224 – 227 gramm / km) is megörökli, a Sport Line felszereltségi csomaggal felszerelt BMW 2-es Coupé és BMW 2-es Cabrio modellekhez pedig újabb kéttónusú, 17” és 18” méretű könnyűfém keréktárcsák válnak elérhetővé.

A 18” méretű, ikerküllő-dizájnú, Cerium Grey matt árnyalatú, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra eközben a BMW M240i Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,3 – 7,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 167 – 168 gramm / km), a BMW M240i xDrive Coupé (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,8 – 8,0 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 178 – 181 gramm / km), a BMW M240i Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 7,6 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 172 – 173 gramm / km) és a BMW M240i xDrive Cabrio (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 8,3 – 8,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 188 – 191 gramm / km) modellek opcionális extrafelszereltségként elérhető tételei között is megjelenik. A BMW 2-es sorozat rendkívül sportos, hathengeres benzinmotorral szerelt modelljeinek karosszériafényezési palettája a vadonatúj Long Beach Blue metál árnyalattal bővül, az utastéri extrafelszereltségek közé pedig a matt felületű, szénszálból készült dekorbetétek is felkerülnek.

A Sport Line és M Sport felszereltségi csomaggal megrendelt BMW 2-es Coupé és BMW 2-es Cabrio modelleket a jövőben feketére fényezett hűtőrács-kerettel kínálja ügyfeleinek a gyártó, az exkluzív varrással ellátott Dakota bőrkárpitozás pedig újdonságként jelenik meg az opcionális extrafelszereltségek palettáján.

2019 márciusától a BMW 3-as Gran Turismo is megkapja az alapfelszereltségként kínált sötétített hátsó lámpákat, az opcionális extrafelszereltségként megrendelhető adaptív LED fényszórók pedig tavasztól fekete betéteket viselnek. Az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető M Sport felszereltségi csomag esetén mindez magasfényű feketére fényezett hűtőráccsal, kipufogóvégekkel és külső visszapillantó-házakkal egészül ki. Az M Sport csomag vadonatúj, exkluzív tételeiként válik elérhetővé a modellhez továbbá a 18” méretű, csillagküllő-dizájnú, Jet Black árnyalatú BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a 19” méretű, ikerküllő-dizájnú, felpolírozott Jet Black árnyalatú, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra is. Sőt mi több, az M Sport felszereltségi csomaggal megrendelt BMW 3-as Gran Turismo modellek idén tavasztól a Mineral White metál karosszériafényezési árnyalatban is megrendelhetők.

BMW 4-es sorozat, BMW M4 Coupé és BMW M4 Cabrio: új karosszériafényezési árnyalatok, könnyűfém keréktárcsák és utastér-bőrözési lehetőségek

Újabbnál újabb személyre szabhatósági opcióinak köszönhetően a BMW 4-es sorozat 2019 márciusától minden korábbinál vonzóbb alternatívává válik. A BMW 4-es Gran Coupé előkelő eleganciáját például a BMW Individual Aventurine Red metál és Frozen Dark Grey metál karosszériafényezési árnyalatai emelik új szintre, miközben a BMW 4-es Coupé és BMW 4-es Cabrio modellpároshoz elérhető karosszériafényezési lehetőségek tárháza a Mediterranean Blue metál színnel bővül. A BMW 4-es sorozat opcionális extrafelszereltségként megrendelhető tételei között újdonságként mutatkozik be a kéttónusú és Orbit Grey árnyalatban egyaránt elérhető, 18” méretű, ikerküllő-dizájnú könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a 19” méretű, ikerküllő-dizájnú, kéttónusú Jet Black árnyalatban megrendelhető, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW M könnyűfém keréktárcsa-garnitúra is.

A Sport Line, Luxury Line és M Sport felszereltségi csomaggal megrendelt 4-es BMW-k utasterében újdonságként jelenik meg az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető Dakota bőrkárpit Mocha árnyalatú változata és a megannyi, szénszálból készült dekorbetét, amely ugyancsak az M Sport felszereltségi csomag kiegészítő tétele. Az M Sport és Sport Line felszereltségi csomaggal megrendelt 4-es BMW modellek már az alapfelszereltség részeként sötétített hátsó lámpákkal és magasfényű feketére fényezett hűtőráccsal gurulnak be az ügyfelek garázsába.

2019 tavaszától a BMW M4 Coupé és BMW M4 Cabrio modellpárost is sötétített hátsó lámpák díszítik. A két nagyteljesítményű modell opcionális extrafelszereltségei között ezzel egy időben a BMW Individual Frozen Dark Blue metál karosszériafényezési árnyalata is megjelenik, sőt mi több, a Competition Package teljesítménynövelő csomaggal felszerelt BMW M4 Coupé modellek két új bőrkárpitozással is megrendelhetők lesznek: a BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozása Sakhir Orange / Black és Silverstone / Black kéttónusú színben válik elérhetővé.

Exkluzív menetdinamika: vadonatúj M Sport Individual felszereltségi csomag a BMW 4-es sorozathoz

2019 márciusától egy vadonatúj, felettébb vonzó felszereltségi csomag válik elérhetővé a BMW 4-es Coupé, a BMW 4-es Cabrio és a BMW 4-es Gran Coupé hármasához: bemutatkozik az M Sport Individual felszereltségi csomag, amely a BMW M modellek jellegzetes stílusjegyeivel és a BMW Individual exkluzív opcióival fokozza tovább a 4-es BMW-k sportos eleganciáját. Az új opció része a BMW Individual Tanzanite Blue metál karosszériafényezés, a BMW M aerodinamikai csomag, a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag, a 19” méretű, V-küllődizájnú, eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt BMW Individual könnyűfém keréktárcsa-garnitúra és a változó áttételű sportkormány. A hátsókerék-meghajtással dolgozó modellek a csomag részeként BMW M sport futóművet is kapnak.

Az utastér egyszerre sportos és luxus színvonalú hangulatát többek között első sportülések, Opal White árnyalatú BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás, fűtött ülések, BMW M bőrkormány, világításcsomag és Piano Finish Black árnyalatú dekorbetétek teremtik meg. A BMW 4-es Coupé és a BMW 4-es Gran Coupé modellek esetében mindez Anthracite árnyalatú BMW Individual tetőkárpitozással egészül ki. A karosszériafényezési lehetőségek, könnyűfém keréktárcsa-garnitúrák, bőrkárpitozások és utastéri dekorbetétek terén a bajor prémiumgyártó ügyfelei minden korábbinál átfogóbb palettáról válogathatnak.

BMW 5-ös sorozat: íme az M Sport felszereltségi csomag tételeivel kiegészített BMW Individual Composition összeállítás

A BMW 5-ös limuzin és a BMW 5-ös Touring modellpárosához 2019 márciusától megrendelhető BMW Individual Composition összeállítás a legexkluzívabb stílusjegyek és felszereltségi opciók ízlésesen komponált, M Sport tételekkel kiegészített palettáját kínálja fel a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek. Az újdonsült tételek között a BMW Individual Azurite Black metál, Carbon Black metál, Champagne Quartz metál, Almandine Brown metál és Rhodonite Silver metál karosszériafényezési árnyalatai, a BMW Individual 20” méretű könnyűfém keréktárcsái, a Tartufo, Caramel és Smoke White színekben elérhető BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás, az aktív ülésszellőztetéssel kiegészített komfortülések, a bőrborítású BMW Individual műszerfal, az Anthracite árnyalatú BMW Individual tetőkárpit és a BMW Individual utastéri dekorbetétek is megtalálhatók.

A látványos karosszéria-kiegészítők és utastéri opciók rendkívüli palettája BMW M aerodinamikai csomaggal, BMW M sport futóművel, BMW M sport fékrendszerrel, BMW M bőrkormánnyal, világító BMW M küszöblécekkel, a BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag tételeivel, valamint magasfényű feketére fényezett hűtőrács-lamellákkal egészül ki. Az egyedülálló felszereltségi csomag részei továbbá a LED-es ködlámpák, a trapéz alakú, krómozott kipufogóvégek és az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető hangulatvilágítás is.

BMW 8-as Coupé minden korábbinál gazdagabb karosszériafényezési palettával és utastér-bőrözési lehetőségekkel

Az új BMW 8-as Coupé magával ragadó, luxus színvonalú atmoszférája a vadonatúj karosszériafényezési opciók és utastér-bőrözési lehetőségek következtében 2019 márciusától még inkább a bajor prémiumgyártó ügyfeleinek egyéniségét tükrözheti. A modellhez megrendelhető karosszériafényezési árnyalatok portfóliója a BMW Individual Aventurine Red metál, Tanzanite Blue metál, Brilliant White metál Frozen Dark Brown metál, Frozen Arctic Grey metál, Frozen Cashmere Silver metál, Frozen Dark Silver metál, Frozen Brilliant White metál és Pure Metal Silver metál színekkel bővül.

A BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás eközben a bajor prémiumgyártó azon ügyfeleinek igényeit is maradéktalanul kielégíti, akik 8-as BMW-jük utasterét kivételesen exkluzív köntösbe öltöztetnék. Az opció Black, Ivory White és Cognac színvilágban, valamint Fiona Red / Black, Tartufo / Black, Ivory White / Tartufo és Midnight Blue / Black kéttónusú árnyalatban is megrendelhető. Újdonságként érkeznek továbbá a fából készült BMW Individual utastéri betétek, amelyek magasfényű Ash Silver Effect árnyalatban válnak elérhetővé.

BMW X5: új karosszériafényezési árnyalatok és utastér-bőrözési lehetőségek

A bajor prémiumgyártó 2019 tavaszán az új BMW X5 karosszériafényezési árnyalatait és utastér-bőrözési lehetőségeit egyesítő extrafelszereltségi portfóliót is tovább bővíti. A kategóriateremtő Sports Activity Vehicle negyedik generációja a Sophisto Grey Brilliant Effect metál és a Terra Brown metál színekben, valamint a BMW Individual Ruby Black metál, Pyrite Brown metál, Ametrine metál és Tanzanite Blue metál árnyalataiban is megrendelhető lesz.

Sőt mi több, az új BMW X5 utasterének minden korábbinál átfogóbb személyre szabhatóságáról is újabb extrafelszereltségi opciók gondoskodnak. Az újdonságok között az Ivory White / Midnight Blue kéttónusú összeállításban elérhető, kibővített BMW Individual Merino bőrkárpitozás, illetve a Black, Ivory White, Tartufo, Coffee és Ivory White / Midnight Blue árnyalatokban megrendelhető BMW Individual finomszemcsés Merino bőrkárpitozás is megtalálható. 2019 áprilisától ráadásul mindezt alumínium berakással díszített, Fineline Black színű BMW Individual utastéri fabetétek egészíthetik ki, az opcionális extrafelszereltség részeként.

Érkezik a BMW X2 M35i, valamint a benzinüzemű részecskeszűrővel felszerelt BMW X1 xDrive20i, BMW X2 xDrive20i és BMW X1 xDrive25i

2019 tavaszán új zászlóshajó debütál a BMW X2 modellpalettáján: bemutatkozik a BMW X2 M35i, amelynek extrovertált formanyelve mögé egy rendkívül erőteljes négyhengeres benzinmotort építettek be a mérnökök. A BMW M TwinPower Turbo technológiával dolgozó, 2.0 liter hengerűrtartalmú erőforrás 225 kW / 306 lóerő maximális teljesítmény és 450 Nm csúcs forgatónyomaték leadására képes, amely a kompakt méretű Sports Activity Coupé modellt 5,0 másodperc alatt gyorsítja fel álló helyzetből 100 km/órás sebességre. A motorból érkező teljesítmény és forgatónyomaték a nyolcfokozatú Steptronic Sport automataváltón és a BMW xDrive intelligens összkerékhajtáson keresztül jut el a négy kerékre, a legerősebb BMW X2 kimagaslóan sportos menetdinamikájáról pedig BMW M sport fékrendszer, illetve az első tengelyen dolgozó mechanikus BMW M sport differenciálmű gondoskodik.

2019 márciusától eközben a BMW X1 és a BMW X2 számos benzinmotorral hajtott motorváltozata csökkenti tovább károsanyag-kibocsátását: a BMW X1 xDrive20i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 152 gramm / km), a BMW X2 xDrive20i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,5 – 6,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 147 – 152 gramm / km) és a BMW X2 xDrive25i (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,8 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 155 gramm / km) emisszióját már az alapfelszereltség részeként benzinüzemű részecskeszűrő redukálja.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER