Címkék: akció | BMW i3 | napelemes rendszer | Solar Edition

2019. április 28. vasárnap, 11:25

 

Az ajánlat 2019. április 15. és július 15. között megrendelt BMW i3 120 Ah tisztán elektromos Solar Edition modellre vonatkozik, illetve visszavonásig érvényes. A Solar Edition modell alapáras Capparis fehér színű, Advanced Edition csomaggal felszerelt és tartalmaz BMW Service Inclusive szolgáltatást (5 év/60 000 km kiterjesztett garanciát). A modellre igénybe vehető a bruttó 1.500.000,-Ft állami támogatás, így az ügyfél által fizetendő összeg akár 13.600.000,-Ft-ra is csökkenhet.

 

Magyarország legsikeresebb prémium elektromos modellje az április 15-én bevezetett új speciális kiadásával, a BMW i3 Solar Edition-nel még vonzóbbá vált: a bajor prémiumgyártó modellje mellé a BMW Group Magyarország egy komplett napelem-rendszert kínál – felár nélkül.



Az 1,62 kWp teljesítményű, az ELMŰ-ÉMÁSZ közreműködésével biztosított rendszer a tavaly ősszel bevezetett, az eredeti modellhez képest dupla, azaz 120 amperóra kapacitású akkumulátorral szerelt BMW i3 akár évi 12 000 kilométerre elegendő töltését képes ellátni. A nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátor egyszeri feltöltésével megtehető 260 kilométeren így a BMW ügyfelei üzemanyagköltség nélkül autózhatnak. A BMW i3 Solar Edition nemcsak emissziómentes közlekedést, hanem károsanyag-kibocsátás nélküli töltést is biztosít a napelem-rendszer által. A teljeskörű szolgáltatás magában foglalja a napelem-rendszer tervezését, engedélyeztetését, valamint kivitelezését is – további kényelmet és könnyebbséget jelentve a tulajdonosoknak. Amennyiben az ügyfelek nemcsak elektromos i3-as BMW-jük töltéséhez használnák a napelem-rendszert, az a későbbiekben akár a duplájára is bővíthető, így akár egy átlagos családi ház energiaellátását is biztosíthatja.
A további részleteket a hivatalos BMWmárkakereskedőknél találják.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER