2013. június 28. péntek, 15:36

 

Idén ismét összefog a Hungaroring, a BKK, a Volánbusz és a MÁV-Start, s a tavalyihoz hasonlóan 9990,-Ft-ért árusítanak állójegyeket a Magyar Nagydíjra, mellyel a vidékiek ingyenesen utazhatnak a versenyre, illetve haza.

forma1-2013-kupak

Egyenesen a Hungaroringre akciót a tavalyi mintájára ismét elindítják. A sajtótájékoztatón elmondták, hogy a tavalyi akció sikerén felbuzdulva 10.000 db állójegyet bocsájtanak ki, ugyancsak 9990,-Ft-ért, sőt 2500 db ülőjegyet is, a célegyenesre néző tribünön, melynek ára 19.990,-Ft. A kedvezményes jegyekkel a verseny napján, július 28-án 0-24 óráig ingyenesen vehetők igénybe a Volánbusz társaság járatai, melyek az érintett GYSEV és MÁV-Start vonataihoz biztosítják az utasok szállítását. Budapesten ingyenesen utazhatnak a BKK metró vonalakon, továbbá az Árpád hídtól térítésmentes járatok indulnak Mogyoród Templom térig. (A szervezők javasolják, hogy Budapestre legkésőbb 9-9:30 között érkezzenek meg.) A Nyíregyháza és Miskolc felől érkezőket pedig Gödöllő vasútállomástól viszi külön busz a Hungaroringre.
Visszafelé ugyanígy juthatnak haza a kedvezményes jeggyel rendelkezők, azonban figyelniük kell arra, hogy a térítésmentesség éjfélig tart.

egyenesen-a-hungaroringre


Az akció tavaly azért indult, hogy a vidéki városokban élők is külön költség nélkül kijuthassanak Magyarország ezen kiemelt autóssport eseményére, illetve azok is élőben láthassák a Magyar Nagydíj futamát, akik eddig a magasabb jegyárakat nem tudták megfizetni.

A magyarok sikeres akcióját látva ugyanezt a kedvezményt az idei Brit Nagydíjon Angliában is megadják ezt a lehetőséget a szurkolóknak.

A jegyeket megvásárolni az Ostermann Forma 1 Kft. irodájában vagy weboldalán, kijelölt MOL kutakon és Ibusz irodákban lehet.


A Forma 1 Magyar Nagydíjat Pest Megyei Rendőr-főkapitányság fogja biztosítani 1500 rendőrrel, osztrák, lengyel és szlovák kollégáik bevonásával, akik főleg a közlekedés irányításában vesznek részt. A főkapu melletti rendőrtábor mellett konzulátus is helyet kap.


A sajtótájékoztatóval egy időben átadták az új Medical Centert, melyet a régi (FIA előírásainak már meg nem felelő) helyére építettek.
A sajtóközpont is kapott új felszereléseket, a régi leselejtezett, de még jól használható TV-ket az Ökumenikus Segélyszervezetnek ajándékozta a Hungaroring Sport zRt.

hungaroring-medical-center-avato


Gyulay Zsolt elmondta az utolsó 3 évben nem csak megállt a Hungaroring veszteségi mutatója, hanem az utolsó évben már 5 %-os nyereséget értek el. Tájékoztatott továbbá arról, hogy a kormány támogatja a Forma 1-es Magyar nagydíj 2017-től való meghosszabbítását és az éves jogdíj a költségvetés része lesz. A szerződést futammal egy időben július 28-án fogják – reménység szerint - aláírni. Sikerült megegyezniük Bernie Ecclestone-nal, hogy nem kell új pályavonalat kialakítani, illetve a jogdíjak sem fognak nőni, azonban a mostani pályát újra kell aszfaltozni, amelynek a munkálatait már a futam után el akarják kezdeni.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER