Címkék: baleset | hír | Michael Schumacher

2013. december 30. hétfő, 17:47

 

Tegnap óta az autósport szerelmesei folyamatosan vallatják a híreket. Nem csak a rajongói, hanem most az ellenfelei is neki drukkolnak. Győzzön, győzze le ezt is!

Tegnap este jött a hír Schumi egy franciaországi sípályán balesetet szenvedett, fejét beütötte egy sziklába. Bukósisakot viselt, ezért nem halt szörnyet a helyszínen.
Az első jelentések a megnyugtatás hangjai voltak, de sokáig nem titkolhatták, sajnos Michael Schumacher nagyon súlyos agysérülést szenvedett. Éjjel egy agyi műtétet is végeztek rajta, vérömlenyt távoltottak el, lélegeztető gépen van, kómában fekszik állapota válságos.

Mindenki nagyon várta az orvosok délelőtti sajtótájékoztatóját, ahol nem mondtak jobb híreket, sőt megerősítették a súlyos bajt.



Azóta legalább nem jött végzetes hír. Csodák pedig nincsenek, az orvosi vélemény szinte készíti fel a világot a szomorú hírre.
Csodák pedig vannak! Vannak felépülések, vannak gyógyulások, amire nincs magyarázat. Hát most várjuk azt a németes precizitást, nyugalmat. Várjuk, hogy dolgozz. És várjuk, hogy lássuk a gyereki örömed és mosolyod, ahogy tudtál örülni minden győzelmednek!




  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER