2013. május 13. hétfő, 13:41

 

Folytatódik az őrület, a legjobb drift pilóták május 19-én és 20-án Máriapócson ismét összemérik tudásukat a Hell Energy Magyar Profi Drift Bajnokság következő fordulójában. Újra itt a Pünkösdi Drift Királyság!

mariapocs-drift-2013

A pünkösdi hétvége újabb adrenalin bomba lesz mindenki számára ezt garantálhatjuk, mivel a Magyar Profi Drift Bajnokság 2. fordulója mellett a Rallycross Országos Bajnokság 3. fordulója is  megrendezésre kerül, amit hét éve minden évben ezen a hétvégén tartanak meg .

Az idei évben az új bírókkal kiegészült gárda még inkább arra sarkallja a versenyzőket, hogy egyre jobban autózzanak rá a másikra, legyenek még agresszívebbek, legyen még minimálisabb a gyakran centiméterekben már alig kifejezhető különbség az autók között egy-egy páros csata folyamán.

A bevetésre kerülő régi nyomvonalon az új elvárások mellett új autók is várhatóak. Grózinger Zsolti már kitolta a garázsból új Nissan S14-es versenyautóját és be is zsebelt egy harmadik helyet az első futamon, azonban vannak még sokan, akik erre a hétvégére időzíthetik a nagy bemutatkozást. Zentai Attiláék műhelyében gőzerővel folyik a munka, hogy az új Ford Fiesta startra kész legyen. A két mátészalkai versenyző mellett Ládi Attila és Porkoláb Péter is készül meglepetéssel.

drift-mariapocs

Ha a rallycross futam, a sok profi drifter és a gyönyörű hostess lányokból álló team nem lenne elég csemege egy hétvégére, akkor megosztjuk veletek Grózinger Zsolti ígéretét, amivel biztosan meggyőzök mindenkit: „Aki látta a kakucsi pályán az autóm és azt mondja, hogy nagyon durva volt, az jöjjön el Máriapócsra, mert még kap a Nissan kb. 150-200 lóerőt, amit az első versenyre nem mertünk beletenni…”

A pünkösdi verseny még egy szempontból kiemelten fontos a Drifting.hu életében mondta Béres Szabolcs, hiszen itt húz bele gőzerővel  közel 100 versenyző támogatásával a „Az adomány Kilinccsel előre érkezik” kampány. A május 11. és június 11. közötti időszakban futó kezdeményezés keretében a Drifting.hu nevében Béres Szabolcs arra kéri az autózás szerelmeseit, hogy játékautókkal és pónilovakkal segítsenek mosolyt csalni beteg kisgyermekek arcára. A kampány mellé olyan hírességek álltak, mint Csiszár Jenő, Danny Blue, Farkasházi Réka, Ganxsta Zolee, Lorán Barnabás, Majoros Péter (Majka), Pesuth Rita és Prokopp Dóra.

Az országszerte kihelyezett gyűjtőpontok lehetővé teszik, hogy az összefogás eredményeképpen több gyermekkórház és gyermekosztály kis lakói számára szerezzenek az autósport rajongók örömet. Az állandó gyűjtőpontok mellett két autós rendezvényen is gyűjtődoboz várja az adományozókat.

Jegyárak:

Május 19. vasárnap:

felnőtt 1.200,-
gyerek 500,- / 3-12-éves korig
parkoló 300,- / kocsi

Május 20. hétfő (Pünkösd hétfő):

felnőtt 2.500,-
gyerek 1.000,- / 3-12-éves korig
parkoló 300,- / kocsi


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER