Címkék: autoszalon | Toyota

2023. január 13. péntek, 14:44

 

A Toyota, a Lexus, és a Toyota Gazoo Racing is saját standdal vesz részt a most hétvégén, január 13. és 15. között megrendezésre kerülő 2023-as Tokiói Autószalonon, a Toyota és a Lexus pedig az ezzel párhuzamosan zajló Tokiói Szabadtéri Kiállításon is kiállít.

 

 

A világ elsőszámú autógyártója a „Toyota: Nem hagyjuk hátra az autózás szerelmeseit” tematikában jelenik meg a kiállításokon, amelyek olyan járművek és autóalkatrészek bemutatására fókuszálnak majd, amelyek az alábbi három üzenetet közvetítik: „Karbonsemlegesség a hőn szeretett autóink védelméért”, „Egyre jobb autók gyártása a motorsportban szerzett tapasztalatok révén” és „Változatos életstílusok, amelyeket élvezhetünk szeretett autóinkkal”. A Toyota Gazoo Racing és a Lexus emelett egy a Metaverzumban létrehozott virtuális autóműhelyt is bemutat majd.

 

 

 

„Karbonsemlegesség a hőn szeretett autóink védelméért”
A karbonsemlegesség elérése érdekében a Toyota arra törekszik, hogy egy teljes termékpalettával több választási lehetőséget biztosítson vásárlóinak. Ezzel párhuzamosan arra számítva, hogy időbe telhet, mire minden új jármű karbonsemlegessé válik, a Toyota úgy véli, hogy a jövő szempontjából elengedhetetlen, hogy egyidejűleg a vásárlók által használt járművek karbonsemlegesítését is elősegítsék. Mint ilyen, a TOYOTA GAZOO Racing és a Lexus olyan koncepcióautókat állít ki, amelyek azt a lehetőséget helyezik kilátásba, hogy az ügyfelek örökké használhassák hőn szeretett autóikat, miközben vállalják a széndioxid-kibocsátás csökkentésének kihívását.
Egyre jobb autók gyártása a motorsportban szerzett tapasztalatok révén”
A TOYOTA GAZOO Racing a gyakorlatban is megvalósítja az „Egyre jobb autók gyártása a motorsportban szerzett tapasztalatok révén filozófiáját” azáltal, hogy olyan autókat kínál kereskedelmi forgalomban, amelyeket arra terveztek, hogy versenyeket nyerjen. A 2023-as Tokiói Autószalonon a versenyistálló bemutat egy olyan modellt, amely a WRC versenyzők által nyert bajnoki címeknek állít emléket. A TGR egy olyan modellt is leleplez, amely a WRC-ben való részvétel során megszerzett tudást hasznosítja, és január 14-én és 15-én bemutatóköröket is terveznek.

„Változatos életstílusok, amelyeket élvezhetünk szeretett autóinkkal”
A professzionális versenyzők felügyelete fejlesztett járművek kiállítása mellett új GR alkatrészek és GR Heritage alkatrészek is megjelennek, amelyek piacra kerülése 2023-ban várható. Ezenkívül a Lexus és a Toyota először mutatkozik be a Tokiói Szabadtéri Kiállításon. A karbonsemleges társadalom megvalósítása érdekében, és azon vágya alapján, hogy olyan szabadtéri élményeket nyújtson, amelyek segítenek az embereknek megérteni, élvezni és megóvni a természetet, a Lexus az „Overtrail Project” névre keresztelt programját népszerűsíti majd. Ez olyan élményeket kínál a járművekhez, amelyek magasabb szintre emelik a szabadtéri életmódot, miközben együtt élnek a természettel és különféle szabadtéri programokat kínálnak.

Virtuális autóműhely a metaverzumban
Annak érdekében, hogy a lehető legtöbb látogató élvezhesse a 2023-as Tokiói Autószalont, megnyílik a TOYOTA GAZOO Racing és a Lexus virtuális garázsa a klaszteren, amely Japán egyik legnagyobb metaverzum platformja. A garázsban a látogatók szabadon élvezhetik a kiállított járművek külső és belső megoldásait és videóit, anélkül, hogy az idő vagy a tömeg miatt kellene aggódniuk. Emellett egy konferencia is tervbe van véve a motorsport jövőjéről. A látogatók különleges bejelentkezési ajándékot kapnak. A virtuális tér már korábban január 6-án megnyílt, a járművek kiállítása pedig január 13-án kezdődik.


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER