Címkék: kiállítás | Párizs | tanulmányautók | Toyota

2017. március 24. péntek, 05:34

 

A kis Toyota S-FR kupé a Tokiói Autókiállításon mutatkozott be 2015 októberében, míg a Setsuna idén Kreativitás Nagydíjat nyert a Nemzetközi Automobil Fesztiválon. Mindkét tanulmány most látható először Franciaországban, ahol június végéig csodálhatja meg őket a nagyközönség.

 

Miután Kreativitás Nagydíjat nyert a Nemzetközi Automobil Fesztiválon, a Toyota tanulmányautója Setsuna most látható első alkalommal a párizsi Champs-Élysées-n működő Le Rendez-Vous Toyota központban. A Milánói Dizájn Héten 2016 áprilisában bemutatott formai tanulmány majdnem teljes egészében fából készült. A különleges jármű – akárcsak az S-FR tanulmányautó – vitathatatlanul az egyik legérdekesebb látnivaló a június végéig nyitva tartó ‘Innováció’ kiállításon.



Az orrmotoros és hátsókerékhajtású S-FR sportkocsi-tanulmány élénksárgára fényezett karosszériája szinte mágnesként vonzza a Le Rendez-Vous Toyota látogatóinak tekintetét. A Tokiói Autókiállításon 2015 októberében leleplezett jármű a kisméretű, megfizethető, egyszerű felépítésű, fürge és izgalmas Toyota sportkupék hagyományait viszi tovább. Az S-FR most látható első ízben Európában.

A Setsuna és az S-FR a párizsi Le Rendez-Vous Toyota központban áll reflektorfénybe, mellettük pedig ott látható az új Prius Plug-In Hybrid, a kompakt méretű, elektromos hajtású i-ROAD és COMS, a hibrid hajtást bemutató, elmetszett karosszériájú Auris Touring Sports, valamint a Toyota Mirai, amelynek forradalmian új üzemanyagcellás hajtása több mint 500 kilométeres hatótávolságot kínál, miközben az autó egyetlen emissziója a víz.

A központ második emeletét a Franciaországban gyártott Yaris uralja. Az első három modellgeneráció mellett immár a Genfi Autószalonon bemutatott 2017-es változat két új kivitele, a gazdag felszereltségű Chic és Collection verziók is láthatók. A látogatók fotókon és filmeken keresztül ismerhetik meg a Toyota Motor Manufacturing France (TMMF) Valenciennes üzemét, ahol a Yaris készül, és megcsodálhatják a Yaris WRC versenygépet is, amellyel a Toyota visszatért a Rally Világbajnokságra, méghozzá nem is akárhogyan, hanem második helyezést szerezve Monte-Carlóban, és parádés futamgyőzelemmel Svédországban.

A Le Rendez-Vous Toyota központ címe: Párizs, 79 Avenue des Champs-Élysées. Nyitvatartási idő: vasárnaptól szerdáig 11:00-20:00 óráig, csütörtöktől szombatig 11:00-23:00 óráig, május 1. után pedig vasárnaptól szerdáig 10:30-22:00 óráig, csütörtöktől szombatig 10:30-24:00 óráig.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER