Címkék: Land Rover Evoque | vilárpremier

2018. november 21. szerda, 16:46

 

A Land Rover az új Range Rover Evoque által ihletett drótvázas szobrok kiállításával megkezdte a visszaszámlálást az új modell világpremierjére. Az életnagyságú szobrok London számos pontján nyűgözték le a járókelőket.

 

A Land Rover 2010-ben az eredeti Range Rover Evoque bevezetésével megteremtette a kompakt luxus-szabadidőjármű műfaját, és hasonlóan forradalmi hatással kecsegtet a díjnyertes modell új generációja is, amely új mércét állít a formatervezés, a terepalkalmasság és a fenntarthatóság terén.




Az élénk színekben pompázó installációkat ugyanaz a Land Rover formatervezői stáb készítette, akiknek az új Evoque formatervét is köszönhetjük; a szobrok az elegáns arányok mögött rejlő reduktív dizájnfilozófiát testesítik meg. Az egyszerű vonalakat modern hangvétellel elegyítő, életnagyságú drótvázakon azonnal felismerhetők az új Evoque kupés sziluettjét meghatározó stíluselemek: a karakteres, ejtett tetővonal és az emelkedő övvonal.
A látványos szobrokat Kensington és Chelsea exkluzív pontjain állították ki; a négy installáció vörösréz, piros és kék színben pompázik.

„A drótvázak az új Evoque formatervét előlegezik meg, amely a Range Rover modernista formai hangvételét testesíti meg.” – mondta Gerry McGovern, a Land Rover formatervezésért felelős igazgatója. „Ezeknek az egyedi installációknak a kiállítására keresve sem találhattunk volna alkalmasabb helyet Londonnál, a világ egyik legnagyszerűbb városánál.”

Az évente több mint 750 000 példányban gazdára találó, pályafutása során több mint 225 nemzetközi díjat és elismerést bezsebelő Range Rover Evoque valóságos globális sikertörténet.
A Nagy-Britanniában tervezett, fejlesztett és gyártott új kompakt luxus-szabadidőjármű a londoni világpremier kezdetétől lesz megrendelhető (Piactól függően).

Az új új Evoque világpremierje november 22-én 20:45 órakor kezdődik, megnézhetik a Facebook.com/LandRover vagy YouTube.com/LandRover címeken.


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER