Címkék: árak | bemutató | kombi | Lada Vesta | SW Cross

2018. március 25. vasárnap, 15:48

 

Két újabb sikermodellel gazdagodott a Lada hazai kínálata. A népszerűvé vált Vesta Kombi kivitele mellett a Lada új zászlóshajója, a Vesta SW Cross is megérkezett a magyarországi kereskedésekbe.

 

A kellemes megjelenésük mellett gusztusos és praktikus az utasterük, mindezt megkoronázzák sok hasznos felszereltséggel jó áron. Az ugyanazon padlólemezre épült kétféle modell közül a kombi a kényelmet hangsúlyozza, míg a megemelt 203 mm- hasmagasságú SW Cross SUV-os elemekkel kicsinosított. A Vesta SW Cross  kapott egy egyedi, új színt is, a Mars fantázianevű narancs árnyalatot. Kiállásukra jellemző a Vesta elején és oldalán lévő x motívum, s mivel minden autó egy kicsit BMW szeretne lenni, így sziluetthez a cápauszonyt ők is feltették, aminek természetesen vételi funkciója is van.



Belterük tetszetős, kárpitozásuk színkombinációja szintúgy. A 480 literes csomagtartó 825 literesre is bővíthető. A csomagtér alja két lapból áll, amelyek alatt további osztott tárolók és pótkerék található.




Mindkét autó a Lada saját fejlesztésű, 1598 köbcentiméteres, 16 szelepes, 105 lóerős benzinmotorját kapja, amelyhez ötfokozatú kézi-, vagy automata sebességváltó csatlakozhat, az utóbbi csak a magasabb felszereltségi szinttel elérhető.

Kétféle felszereltségi szinttel árulják a két új modellt Comfort és Lux. A Comfortban már nem a csak a tempomat, az első hátsó elektromos ablakemelők is benne vannak, hanem az első fűthető ülések is, sőt opcióban a hátsó ülésekhez is rendelhető az ülésfűtés! A Lux a komforton felül többek között tartalmazza a beépített navigációs rendszert, automata digitális légkondicionálót és a dinamikus tolatókamerát is. Kartámaszt középen is találunk, felnyitható, alatta kis tároló van.

A Lada Vesta Kombi alapára 3,799 millió forint, míg a LADA Vesta SW Cross alapára 4,249 millió forint.









 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER