Címkék: KiaCharge

2022. május 02. hétfő, 17:07

 

A KiaCharge már Magyarországon is elérhető, mellyel egyszerűbbé válik az elektromos és plug-in hybrid Kiák publikus töltése.

 


A Kia elindította a KiaCharge pán-európai integrált nyilvános töltési szolgáltatását. Ezzel a márka BEV-jeinek (akkumulátoros elektromos járműveinek) és PHEV-jeinek (plug-in hibrid elektromos járműveinek) tulajdonosai hozzáférhetnek Európa legnagyobb töltőhálózatához, mellyel egyetlen kártyán és egy alkalmazáson keresztül élvezhetik az egyszerűsített fizetési megoldást. A szolgáltatás minden ügyfél számára vonzó tarifákat kínál, amelyek az egyéni töltési preferenciákhoz igazodnak.

A Digital Charging Solutions-szal (DCS) együttműködve a KiaCharge mintegy 340 000 töltési ponthoz biztosít hozzáférést a Kia tulajdonosok számára Európa-szerte, beleértve az AC és DC csatlakozókat.
A KiaCharge regisztrációjával a felhasználók egyetlen platformon keresztül hozzáférhetnek az összes főbb szolgáltató töltési pontjaihoz, ami egyszerűbbé és könnyebben használhatóvá teszi a töltést. Az eRoamingnek köszönhetően az ügyfelek Európa-szerte tölthetik fel járműveiket anélkül, hogy további szerződéseket kellene kötniük más szolgáltatókkal, mivel a fizetés egyetlen havi számlával, helyi pénznemben történik.

 


A KiaCharge nem csak fejlett mobiltelefonos applikációt kínál, mellyel ellenőrizhető a töltőpont foglaltsága, teljesítménye, az elérhető csatlakozók száma és az árazás, hanem egy elegáns bankkártya méretű RFID kártyával is képes elindítani a töltéseket az erre alkalmas töltőoszlopokon, ezzel is megkönnyítve a használatot.
Magyarországon két töltési tarifacsomag érhető el, melyeket két opcionális Ionity Ultratöltő tarifacsomaggal lehet kiegészíteni!
A Kia Charge Easy azoknak ideális, akik rendszerint rövid távokat autóznak, és általában otthon töltik az autót. Ez mindig, mindenhol nagy szabadságot jelent, havi előfizetési díj sincs.

A töltési díjakat a töltőpontot üzemeltető szolgáltató határozza meg. Ingázóknak és plug-in hibrid-tulajdonosoknak egyaránt kiváló.
A Kia Charge Advanced teljes áttekinthetőséget garantál a számlaegyenleget illetően. Bárhol tölt az országon belül, az árat mindig a csatlakozó típusa (AC / DC) határozza meg. Azoknak remek választás, akik sokat autóznak hosszú távokon és gyakorta használnak nyilvános töltőpontokat.

Mindkét tarifacsomag esetében 100% zöldenergiával tölthetnek az Kia tulajdonosok!
Mindkét alapcsomaghoz opcionális kiegészítő Ionity tarifacsomagot lehet kapcsolni. Ionity Access és Ionity Power csomagokkal akár 105 Ft/ kWh áron tölthetnek ügyfeleink.
A 2022-es év autója, Kia EV6-os tulajdonosoknak a Kia 12 hónapra díjmentesen biztosítja az Ionity Power kiegészítő csomagot, amennyiben KiaCharge Easy vagy Advanced csomagra regisztrálnak!


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER