Címkék: BMW | kisfilm

2020. december 08. kedd, 20:01

 

Az érzelmekben gazdag BMW M modellek virtuális Eldorádójába megálmodott, hatalmas népszerűségnek örvendő digitális kampány a legegyedibb autók vezetési élményébe és a közeli jövő újításaiba enged betekintést.

 

 

„Welcome to M Town”: a nagyteljesítményű sportautókat építő BMW M GmbH új kisfilmmel folytatja a nemzetközi BMW M közösség virtuális Eldorádója köré felépített digitális kampányát. A „The Drop” című alkotás a lóerők megszállottjait és a vezetés szerelmeseit ismét „M Town” utcáira hívja, ahol 2018 óta minden a világ legerősebb betűjéről és a teljesítmény iránti őszinte szenvedélyről szól. A rendező, Micky Sülzer, aki két évvel ezelőtt az „M Town” utcáit átható életérzésről forgatott kisfilmeket is dirigálta, ezúttal a BMW M modellek végtelenül színes palettáját gurította kamerák elé: szemkápráztató fényezésben ragyogó sportautókat és a BMW M Heritage vörös BMW E30 M3 modellhez hasonló, különleges négykerekűit.

 

 

„M Town a BMW M GmbH legsikeresebb digitális kampánya, amelyben gyakorlatilag a BMW M modellek iránt rajongó összes ember szerepet vállal, folyamatosan formálva a történéseket. Ez a fajta rajongás és kiemelkedés hozza létre azt a különleges atmoszférát, amely a BMW M életérzést ennyire egyedivé varázsolja. Nagy örömmel folytatjuk hát ezt a sikertörténetet egy újabb kisfilmmel, amellyel a közeli jövőbe is apró betekintést engedünk” – mondta Lothar Schupet, a BMW M divízió értékesítési- és marketingvezetője.

2018 óta „M Town” világszerte a BMW M modellek rajongóinak digitális kapcsolati platformjaként szolgál. A virtuális város lakói a www.bmw-m.com weboldalon megtett regisztrációjukat követően egyedi digitális BMW M belépőt kapnak. „M Town” a saját történetekről, a gyári videókról, a BMW M Town online shop kreatív termékeiről és a világ számos pontján megrendezett rajongói eseményekről szól. Münchenben a BMW Welt látogatói egy száznyolcvan négyzetméter alapterületű kiállítótérben be is léphetnek „M Town” valósághű utcáira.

Ahogyan az eddigi kisfilmekben, úgy a „The Drop” című alkotásban is színes BMW M modellek játsszák a főszerepet. A videóban összesen tizennyolc darab BMW M modell tűnik fel rövidebb vagy hosszabb időre, a BMW M2 CS élsportolótól kezdve (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,4 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 238 gramm / km)* a BMW M8 Gran Coupé modellig (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 10,7 liter / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 244 gramm / km)*. Az elrejtett különlegességek mellett eközben olyan egyedi autók is feltűnnek a kisfilmben, mint a „BMW M2 Edition designed by FUTURA 2000” különkiadás, vagy a járműtöltő állomást szállító, 2011-es BMW M3 Pickup. Utóbbi feltűnésével a BMW M GmbH első ízben ad betekintést hálózatról tölthető jövőjébe: 2021-ben a nagyteljesítményű sportautókat építő divízió első hálózatról tölthető sportautója is világpremierjét ünnepli. Az első BMW i4 műszaki alapjaira tervezett nagyteljesítményű sportautót újabb modellek követik majd, kimagasló menetteljesítménnyel.

A kisfilmben, amelyben az autós élet népszerű közösségimédia-sztárjai is feltűnnek, a BMW M Heritage vörös BMW E30 M3 modellje játssza a főszerepet, a BMW M GmbH olyan klasszikusai mellett, mint a BMW M3 GTS, a BMW M3 CRT, a BMW M4 GTS vagy a BMW 1-es M Coupé.

„M Town” alapötletével összhangban az alkotás nem csupán a BMW M GmbH legkülönlegesebb modelljeit, de a virtuális város egyéniségeit is bemutatja: a BMW M közösség tagjai saját autójukat gurították kamerák elé. A megtisztelő helyeket egy korábbi online kampány részeként sorsolták ki a rajongók között.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER