Címkék: BMW X2 M

2020. október 02. péntek, 16:26

 

Az új BMW X2 M Mesh Edition debütálásával a prémium kompakt szegmens iránymutató Sports Activity Coupé (SAC) modellje minden korábbinál egyedibb és vonzóbb testet ölt.

 

 

Az M Sport X felszereltségi csomag alapjaira továbbgondolt különkiadás hamisítatlan stílusjegyekkel és exkluzív elemekkel célozza meg az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatal és örök fiatal célcsoport képviselőit. Piaci bevezetés 2020 novemberében.

Összetéveszthetetlen megjelenés a magasfényű feketére fényezett, háromdimenziós hálómintázatú hűtőrács-párnak köszönhetően, amely a nagyteljesítményű versenyautókat idézi – ahogyan az újdonság utasterében, küszöbtoldatain és kerékjárati ívein fellelhető Frozen Black-Brown metál árnyalat is.

 


 A bajor prémiumgyártó már alapfelszereltségként látványos matricákkal színezi a motorháztetőt, az első lökhárító két oldalát, valamint az első és a hátsó ajtókat. Az élénk narancssárga matricák sportosan elegáns stílusban harmonizálnak az új BMW X2 M Mesh Edition exkluzivitásaként kikevert, új Brooklyn Grey metál karosszériafényezési árnyalattal és a Sapphire Black metál karosszériafényezési árnyalattal. Az Alpine White, Phytonic Blue metál és Sunset Orange metál karosszériafényezési árnyalatok esetében a matricák fekete színben pompáznak. A matricák a BMW ügyfelének kérésére természetesen elhagyhatók.

Új, aerodinamikailag optimalizált BMW M keréktárcsák 19” és 20” méretben, a karosszériát díszítő matricákkal megegyező színezéssel.
Az új BMW X2 M Mesh Edition a nagysikerű Sports Activity Coupé (SAC) jól ismert frontrészét viseli, letisztult karosszériafelületekkel és speciális „rosszidő-fényforrásokkal” kiegészített, LED-technológiás első fényszórókkal. A különkiadáshoz az opcionális extrafelszereltség részeként négy szegmens szerint dolgozó mátrix funkcióval ellátott távolsági fényszóróval szerelt, adaptív LED-technológiás fényszóró-pár is megrendelhető. Újdonság a külső visszapillantó-házakból kivetített X2 logó, amely az alapfelszereltségként kínált világítás csomag része.
BMW Individual magasfényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített tételekkel, többek között a hálómintázatú hűtőrács keretének magasfényű fekete árnyalatával, a csomagtérajtón elhelyezett márkaembléma magasfényű fekete gyűrűjével és a Black Chrome árnyalatú kipufogóvégekkel.
Alapfelszereltségként kéttónusú utastér, BMW M sportülések integrált fejtámlákkal, Mocha árnyalatú Dakota bőrkárpit és antracit-színű Alcantara-borítás. Az üléseket, a műszerfalat és a középkonzolt narancssárga színű kontraszt-varrás díszíti. A szőnyegek narancssárga szegélyt és varrást, a küszöblécek pedig „Edition” feliratot viselnek.
Alumíniumból készült, hatszög-mintázatú, antracit-árnyalatú utastéri dekorbetétek, BMW Individual antracit-árnyalatú tetőkárpit, BMW M rozsdamentes acél pedálsor, BMW M lábtámasz, BMW M bőrözött sportkormány és exkluzív BMW M kulcstartó az alapfelszereltség részeként. A manuális váltóval szerelt különkiadások BMW M logóval ellátott váltókart kapnak.

Az új BMW X2 M Mesh Edition háromféle dízelmotorral (110 kW / 150 lóerő és 170 kW / 231 lóerő közötti teljesítménnyel), kétféle benzinmotorral (100 kW / 136 lóerő és 131 kW / 178 lóerő maximális teljesítménnyel), illetve a BMW X2 xDrive25e (átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,9 liter / 100 km; kombinált energiafogyasztás: 13,7 kWh / 100 km; kombinált károsanyag-kibocsátás: 43 gramm / km; az értékeket a legmodernebb autók menetteljesítményét vizsgáló EU-ciklus tesztkörének mérései szerint számolták ki)* képében egy plug-in hibrid hajtáslánc-technológiával válik elérhetővé. A hajtáslánc-technológia függvényében a bajor prémiumgyártó ügyfelei elsőkerék-meghajtással és BMW xDrive intelligens összkerékhajtással, illetve manuális váltóval és Steptronic automataváltóval is megrendelhetik a modellt.
ID6 kijelző- és járművezérlő koncepció, amely az autó és a navigációs rendszer funkcióinak vezérlésére három különböző lehetőséget is kínál: az iDrive vezérlőtárcsája mellett az érintés-érzékeny központi kijelző és – amennyiben a BMW Navigation is a felszereltség része – az élőbeszédet felismerő hangutasítás is elérhető. Alapfelszereltségként kéz nélküli telefonálás a Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően és DAB tunerrel felszerelt audiorendszer.
Az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető BMW Navigation 8,8” képernyő-átmérőjű központi kijelzőt, a BMW Navigation Plus pedig 10,25” képernyő-átmérőjű központi kijelzőt és teljes mértékben digitális BMW Head-Up kijelzőt kínál.

Az új BMW X2 M Mesh Edition elérhető modellváltozatai:

BMW X2 sDrive18d

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 4,3 – 4,6 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 114 – 122 gramm / km

BMW X2 xDrive18d

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 4,9 – 5,2 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 128 – 136 gramm / km

BMW X2 sDrive20d

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 4,4 – 4,7 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 115 – 123 gramm / km

BMW X2 xDrive20d

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 4,6 – 5,0 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 122 – 131 gramm / km

BMW X2 xDrive25d

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 4,8 – 5,1 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 127 – 135 gramm / km

BMW X2 sDrive18i

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,6 – 6,0 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 128 – 137 gramm / km

BMW X2 sDrive20i

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 5,8 – 6,1 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 132 – 140 gramm / km

BMW X2 xDrive20i

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 6,3 – 6,6 liter / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 143 – 152 gramm / km

BMW X2 xDrive25e

 

Átlagos üzemanyag-fogyasztás: 1,9 liter / 100 km
Kombinált energiafogyasztás: 13,7 kWh / 100 km
Kombinált károsanyag-kibocsátás: 43 gramm / km

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER