Címkék: BMW X7 | különkiadás

2020. július 24. péntek, 12:26

 

A luxusszegmens első Sports Activity Vehicle modelljének különkiadása a BMW Individual egyedülálló, kivételesen magas minőségű stílusjegyeivel és felszereltségi opcióival felvértezve, mintegy félezer példányban gurul le a bajor prémiummárka spartanburgi gyártósoráról, miközben a BMW Individual speciális karosszériafényezési árnyalatai augusztustól most először a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 számára is elérhetővé válnak.

 

 

A vezetés luxus színvonalú élménye a BMW X7 modellben új értelmet nyer. A luxusszegmens első Sports Activity Vehicle (SAV) modellje a magával ragadó kiállást a hatalmas utastér által kínált fejedelmi kényelemmel és a bajor prémiummárka által fémjelzett sportossággal ötvözi. A BMW X modellcsalád legnagyobb tagjának letaglózó megjelenése és exkluzív kisugárzása most minden korábbinál koncentráltabb formában ölt testet: a BMW Individual egyedülálló stílusjegyeinek és felszereltségi opcióinak köszönhetően a Dark Shadow különkiadás tovább nyomatékosítja a BMW X7 sportosságát és luxus atmoszféráját. Az újdonság leglátványosabb stílusjegye a BMW Individual speciális, Frozen Arctic Grey metál karosszériafényezési árnyalata. E rendkívül magas minőségű, összetett fényezést most először viszik fel a készítők BMW X modellre. A BMW Individual különleges karosszériafényezési árnyalatának további változatai a BMW X7 Dark Shadow különkiadás piaci premierjétől kezdve a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 opcionális extrafelszereltségei között is megjelennek.

 

 

 A karosszéria és az utastér gondosan összeválogatott stílusjegyei és funkciói igazi gyűjtői darabbá emelik a BMW X7 modellt. A Dark Shadow különkiadás a bajor prémiumgyártó egyesült államokbeli, Spartanburgben működő üzemében lát napvilágot idén augusztustól, mintegy 500 példányban. A különkiadást a világ minden táján megrendelhetik a BMW ügyfelei, a BMW X7 bármelyik hajtáslánc-változatával.

 A BMW X7 Dark Shadow különkiadás lélegzetelállító karosszériafényezését a BMW Individual magafényű Shadow Line külső felszereltségi csomag kibővített tételei egészítik ki: a kétoldali ablaksáv keretei, a B- és a C-oszlopok takaróelemei, valamint a külső visszapillantó-házak mellett a vese alakú hűtőrács kerete és lamellái, az Air Breathers légkivezető nyílások és a kipufogórendszer végei is fekete króm színben ragyognak, elegáns kontrasztot adva a csillogóan matt karosszériafényezésnek, a BMW Individual magasfényű Shadow Line tetősíneknek és a hővédő üvegezésnek. A legnagyobb SAV modell lendületes karakterét az M Sport csomag aerodinamikailag optimalizált karosszéria-kiegészítői fokozzák tovább, amelyek a különkiadás felszereltségi tételeinek egyaránt részei. A BMW X7 Dark Shadow különkiadás exkluzív elemei közé tartoznak még az eltérő méretű gumiabroncsokkal szerelt, 22” méretű, V-küllődizájnú, Jet Black matt árnyalatú BMW M könnyűfém keréktárcsák is, az erőforrás magabiztos teljesítményét pedig BMW M sport kipufogórendszer szólaltatja meg.

A hat- vagy hétüléses változatban is elérhető különkiadás utasterét a sportosság és a luxus letaglózó harmóniája járja át. A vezető és első utasa memória funkcióval dolgozó, elektromosan állítható komfortülésekben élheti át a luxus SAV modell páratlan adottságait, miközben a BMW M bőrkormány és a BMW Individual rendhagyó felszereltségi tételei – amelyeket kifejezetten a BMW X7 Dark Shadow különkiadáshoz terveztek meg a készítők – a lehető legmagasabb szintű exkluzivitást képviselik. Ilyen többek között a speciális, Night Blue / Black kéttónusú változatban elérhető, kontraszt-varrásokkal ellátott BMW Individual teljes Merino bőrkárpitozás és a Night Blue árnyalatú, Alcantara borítású BMW Individual tetőkárpit is. A műszerfal felső részét és az ajtók kartámaszait Night Blue árnyalatú Nappa bőr borítja, a műszerfal alsó felén és az első ülések háttámláin pedig Black színű Merino bőr húzódik. A különkiadás utasterének magával ragadó atmoszféráját alumínium betétekkel kiegészített BMW Individual Fineline Black dekorbetétek, míg a középkonzol egyedi kialakítását Piano Black árnyalatú BMW Individual dekorbetétek hangsúlyozzák, utóbbiak a különkiadás egyedi emblémájával.

 A BMW X7 Dark Shadow különkiadás számára kikevert exkluzív, Frozen Arctic Grey metál karosszériafényezési árnyalat mellett idén augusztustól a Spartanburgben készülő BMW X5, BMW X6 és BMW X7 modellek opcionális extrafelszereltségi palettájára a BMW Individual speciális karosszériafényezési árnyalatai is felkerülnek. Ez azt jelenti, hogy a BMW X5, a BMW X6 és a BMW X7 a rendkívül magas minőségű Urban Green és Grigio Telesto metál karosszériafényezési árnyalatokban is megrendelhetővé válik.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER