Címkék: autóvezetés | BMW

2019. december 11. szerda, 15:58

 

Egyedülálló megoldást kínál ügyfeleinek és minden autóvezetőnek a BMW Group Magyarország a vezetés élményét csorbító helyzetek kezelésére.

 

 

A bajor prémiumgyártó olyan mentális gyakorlatok útmutatóit tette elérhetővé Spotify csatornáján, melyeket követve könnyebben kezelhetjük az autózás során felmerülő stresszes forgalmi helyzeteket.

A BMW Group Magyarország különleges, vezetés közben végezhető mentális gyakorlatok végzésére biztató programot indított a hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő zene és podcast streamelő szolgáltatáson, a Spotify-on.

 

 

 

A BMW Mental Airbag projekt célja könnyebben kezelhetővé tenni az autóvezetés közben felmerülő mindennapos nehézségeket, úgy, mint a dugóban való araszolást vagy a feszült forgalmi helyzetek átélését. A mentális gyakorlatokon végigvezető hanganyagokat a bajor prémiummárka pszichológusok közreműködésével alkotta meg. Segítségükkel az autóvezetők az embert próbáló szituációkban is megnyugodhatnak, és adott esetben a hasznukra fordíthatják a forgalmi szituációkból adódó helyzeteket.

Az öt hanganyagból álló és előfizetéstől függetlenül minden Spotify felhasználó számára elérhető BMW Mental Airbag csomag a https://open.spotify.com/playlist/5VBMpqX6XO74U3ZNKRywIR hivatkozáson érhető el. A BMW Mental Airbag projektet a BMW Group Magyarország és a Wavemaker közösen dolgozták ki.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER