Címkék: Toyota | Toyota Yaris

2015. október 06. kedd, 14:23

 

A Yaris új Style felszereltségi szinttel, új karosszéria-színekkel, valamint egy vadonatúj Bi-Tone kéttónusú verzióval jelentkezett Frankfurtban.

 

A Yaris európai eladásai folyamatosan emelkedtek az elmúlt négy évben; a 2011-es 144.000 darabról az idei évre előrevetített több mint 200.000 darabra. Ugyanezen idő alatt a Yaris 4,1 százalékról 6,6 százalékra növelte piaci részesedését a B-szegmensben.



A folyamatos értékesítési sikerek részben a 2012-ben bevezetett Yaris Hybrid megjelenéséhez köthetők. A modell európai bevezetése, azaz 2012. június vége óta a mai napig 170.000 darab hybrid Yaris talált gazdára; a szám 2015. végére várhatóan meghaladja a 200.000 darabot. A full hybrid modell jelenleg az európai Yaris összeladások több mint 35 százalékát teszi ki, és ez az arány a várakozások szerint a jövőben tovább fog emelkedni.

2015. júniusában a Yaris kínálatában is megjelent a Toyota Safety Sense rendszer, és ezzel a modell kategóriájának élére ugrott az aktív és passzív biztonság terén.

Az idei év végére a Toyota várakozásai szerint minden harmadik újonnan gyártott Yarist felszerelik a vállalat innovatív, integrált biztonsági technológiájával.

A Toyota Yaris modellkínálatát felfrissíti, egyben még tovább bővíti az az átdolgozott felszereltségi struktúra, amely 2016. januárjától jelenik meg az európai piacokon. Ennek keretében két, merész új szín, kiváló minőségű beltéri anyagok, valamint divatos kárpitok jelennek meg a teljes modellkínálatban.

Új Style felszereltségi szint – a leglátványosabb kivitel, mostantól a Hybrid modellekhez is
A Style felszereltségi szint mostantól a Hybrid változathoz is megrendelhető, így a Yaris legmagasabb szintű kivitele a leginnovatívabb hajtáslánccal társítható.

A továbbfejlesztett felszereltségi szint új, feketére festett, méhsejt-mintázatú hűtőmaszkot kapott, selyemfényű króm dekorációval, illetve ködfényszóró-kerettel. A beltérben új a fekete üléskárpit, valamint a zongoralakk betétek.


Bi-Tone
Az új Bi-Tone opció friss lendülettel ruházza fel a Yaris modellcsaládot: a 'körkörös' metálfekete fényezést exkluzív beltéri kidolgozással kombinálja.



A Style felszereltségi szinten alapuló Bi-Tone kivitel választhatóan gyöngyházfehér, bronz platina vagy Barcelona piros fényezéssel kérhető, míg a tető, az A-oszlop, a külső tükrök, az első kerékív felső része, továbbá a motorházfedél belépő éle 'körkörös' metálfekete kidolgozást kapott.

A tetőlemez külső megjelenéséhez fekete tetőkárpittal igazodó Bi-Tone kivitel beltere háromféle, exkluzív színkombinációban (fekete, meleg szürke vagy átmenetes szürke) kapható.

A három új Bi-Tone változat révén a Toyota lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy egyedi kidolgozású Yarist tudhassanak magukénak. Az új Style felszereltségi szint, illetve új Bi-Tone kivitel még vonzóbbá teszi a 2016. modellévi Yaris családot.




 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER