Címkék: 2016 | Auto Show | Los Angeles | Mini

2016. november 10. csütörtök, 12:00

 

Valaha készült legnagyobb autójának nemzetközi premierjével és modellpalettája legújabb képviselőinek bemutatásával, a MINI a 2016-os Los Angeles-i Autószalonon nemcsak a márka jövőjét vetíti előre, de tovább erősíti szerepét a prémium kompakt szegmensben. A jelentős utastér-növekedéssel, a tovább fokozott vezetési élménnyel, az innovatív felszereltségi opciók kínálatával és a minden eddiginél értékesebb, prémium hangulat ígéretével hódító új, a márka történetében elsőként plug-in hibrid hajtáslánccal is elérhető MINI Countryman Los Angelesben mutatkozik be először a nagyközönség előtt.

 

A 2016. november 18-27. között a Los Angeles-i Kongresszusi Központban megrendezett kiállítás látogatói a MINI standján, a brit prémium márka aktuális modellpalettájának legkiválóbb kisautóit, így többek között az új MINI Cabrio modellt és az új MINI Seven dizájnkiadást is szemügyre vehetik. Ez utóbbi a MINI vadonatúj generációjának első dizájnkiadásaként három- és ötajtós változatban is elérhető.Az új MINI Countryman: nagyobb, sokoldalúbb és még innovatívabb
A MINI első prémium kompakt modelljének utódjaként az új MINI Countryman-ben minden megvan ahhoz, hogy újabb célcsoportokkal szerettesse meg a brit prémium márkát fémjelző vezetési élményt. Az új fejlesztésű modell 20 centiméterrel hosszabb elődjénél, látványos karosszériáját erőteljes arányok hatják át, jellegzetesen emelt üléspozíciójával pedig mind az öt teljes értékű ülésén, mind pedig csomagterében jelentősen nagyobb helyet kínál. A MINI modellpalettáját érintő széleskörű generációváltás eredményeként az utastér sokoldalúsága, sportos kialakítása és prémium hangulata egyaránt érezhető fejlődésen ment keresztül.

Az új MINI Countryman a tengerentúli piacra két erőteljes benzinmotorral érkezik meg, mindkét esetben a legújabb fejlesztésű MINI TwinPower Turbo technológiával felvértezve és a maximális hatékonyságú összkerékhajtás preferenciái szerint kifejlesztett ALL4 intelligens összkerékhajtás opciójával. Sőt mi több, az új MINI Countryman a brit prémiumgyártó első olyan modellje, amelyet plug-in hibrid hajtáslánccal felszerelve is elérhetnek az ügyfelek: a MINI Cooper S E Countryman ALL4 egyetlen feltöltéssel akár 40 kilométeren át tartó zéró emissziójú, tisztán elektromos meghajtást kínál.

Az új MINI Countryman összetéveszthetetlenül egyedi járműkarakterét nem csupán az erőtől duzzadó karosszériaelemek, de számtalan innovatív felszereltségi opció is nyomatékosítja. Az opcionális extrafelszereltség részeként elérhető LED-technológiás első fényszórók esetében a nappali menetfény most először teljesen körbeéri a két kör alakú első fényszórót. A MINI Professional navigációs rendszer központi kijelzője immáron 8,8 inch átmérőjű és érintőképernyő-funkcióval is szolgál. Az újdonságok listáját színesíti továbbá az épített utakon túli vezetéseket megörökítő MINI Country Timer elnevezésű funkció, a csomagtérből kihajtható és egyszerre két embernek is kényelmes szabadtéri ülőhelyet biztosító MINI Picnic Bench rakodóperem, valamint a MINI Find Mate funkció is, amely képes a brit prémiumgyártó ügyfelének leggyakrabban használt hétköznapi tárgyait és utazási kellékeit, így például a pénztárcát, a kulcscsomót, a hátizsákot és a csomagokat folyamatosan követni.Vérpezsdítő teljesítmény a prémium kompakt szegmensben: az új MINI John Cooper Works Clubman
A MINI John Cooper Works modellcsalád legújabb generációja a prémium kompakt szegmensbe is megérkezett: az új MINI John Cooper Works Clubman az eddigi legnagyobb élsportoló a brit prémiumgyártó történetében, miközben az extra helykínálat, a kompromisszumoktól mentes hétköznapi használhatóság és a hosszú távú megbízhatóság egysége újabb megközelítésbe helyezi a vezetés élményét. A karosszéria elnyújtott vonalvezetése, a négy oldalsó ajtó és a jellegzetesen osztott csomagtérajtó együttese a hagyományokkal átitatott kombi karosszéria-koncepció egyszerre kortárs és lélegzetelállítóan sportos újraértelmezését kínálja, öt teljes értékű üléssel és variálható csomagtér-elrendezéssel.

A helykínálat mellett az új MINI John Cooper Works Clubman motorpalettája is jelentős fejlődésen ment keresztül. A sorozatgyártású MINI modellbe valaha épített legerősebb benzinmotorral, az alapfelszereltség részeként kínált ALL4 intelligens összkerékhajtással és motorsportból átemelt futómű-technológiával az új MINI John Cooper Works Clubman olyan vérpezsdítő menetteljesítményre képes, amely nem csupán a hétköznapok útjain, de a versenypályákon is letaglózza a brit prémiumgyártó ügyfelét. Az exkluzív típus-specifikus karosszéria-kiegészítők és felszereltségi opciók ráadásul arról is gondoskodnak, hogy a hatajtós élsportoló már első ránézésre is megkülönböztethető legyen testvérmodelljeitől.

Stílusos vezetési élmény, több évtized hagyományaival átitatva: az új MINI Seven
A kisautó-szegmens legújabb sztárja az új MINI Seven dizájnkiadás, amely rendhagyó kisugárzásával, valamint az új MINI modellgeneráció prémium karakterével és hamisítatlan vezetési élményével a brit gyökerekben rejlő értékeket, illetve a modell exkluzivitását nyomatékosítja.

A tető és a külső visszapillantó-házak Melting Silver ezüstmetál árnyalatú kontraszt-fényezése, a látványos versenycsíkok és karosszéria-kiegészítők, valamint a kéttónusú fényezéssel ellátott, 17 collos könnyűfém keréktárcsa-garnitúra a MINI Seven egyediségét hirdeti. Az exkluzív utastéri hangulatról szövet / bőr borítású Diamond Malt Brown sportülések gondoskodnak, amelyek a különleges dizájnkiadás kiváltságai. 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

Autóspanasz.hu

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER