Címkék: Defender | Land Rover

2020. december 09. szerda, 21:30

 

A már számos autóipari díjat elnyert új Land Rover Defender újabb ötcsillagos értékelést kapott – ezúttal az Euro NCAP biztonsági szakértőitől.

 

 

 A Land Rover eddigi legsokoldalúbb és legstrapabíróbb modellje a hivatalos töréstesztek során maximális, ötcsillagos minősítést érdemelt ki.
A Defender család ötvözi a legkorszerűbb biztonsági funkciókat a rendkívül merev alumínium karosszériaszerkezettel, amelyet úgy terveztek, hogy a legkeményebb körülmények között is helyt álljon és maximális biztonságot nyújtson utasainak. Az autóban felvonultatott okos technológiák közé tartozik az automatikus vészfékezés, a sávtartási segéd és a hátsó holttér-figyelő.
Az Euro NCAP tesztjében az új Defender 110-es modell szerepelt, de a szívós 4x4-es család tagja a kompaktabb méretű Defender 90 is.
A Defender 2019-es, a frankfurti autókiállításon tartott világpremierjét követően óriási érdeklődés mutatkozott az új 4x4 iránt. Ehhez a szakma és a sajtó elismerése is társult: az új Defender ezidáig 28 nemzetközi díjat nyert.

 


Debütálása óta az új Defender megkapta a Land Rover teljesen új fejlesztésű soros, hathengeres Ingenium dízelmotor-sorozatát – mild-hybrid technológiával –, valamint a fejlett P400e plug-in hybrid (PHEV) motorváltozatot is. Utóbbi akár 43 km teljesen elektromos hatótávolságot biztosít, CO2-kibocsátása pedig mindössze 74g/km.
Mind a Defender 90, mind a 110 esetében elérhetővé vált az X-Dynamic specifikáció is. Külső és belső designja egyaránt tükrözi az ikonikus modell ellenállhatatlan képességeit és kiemeli az autót a tömegből.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER