Címkék: biztonság | díj teszt | Subaru

2017. április 12. szerda, 12:10

 

A vadonatúj Subaru XV és Impreza a valaha elért legmagasabb pontszámmal nyerte a Grand Prix díjat a JNCAP értékelésén. A díjat annak a JNCAP 5 csillagot elért gépjárműnek ítélik oda, amely a legmagasabb pontszámot éri el a vizsgálaton.

 

A Subaru Corporation bejelentette, hogy a vadonatúj Subaru XV és Impreza a valaha elért legmagasabb pontszámmal (199,7 pont: 3 év után új rekord felállítása) nyerte a 2016 – 2017 Grand Prix díjat a Japán Újautó-értékelő Program (JNCAP) értékelésén. A Vidékfejlesztési, Infrastruktúra, Közlekedési és Turisztikai Minisztérium, valamint a Nemzeti Ügynökség az Autók Biztonságáért és az Áldozatok Védelméért (NASVA) által irányított JNCAP a kereskedelmi forgalomban kapható autók biztonsági teljesítményét értékeli és hasonlítja össze.

A JNCAP  biztonsági  vizsgálatán, mint pl. ütközési tesztek és gyalogosvédelmi tesztek, a rekord  magas pontszámokat az új Subaru XV és Impreza a Subaru gyár biztonsági szakértelmének köszönhetően érte el. A  Subaru célja, hogy modelljei  az  “Élvezet és Nyugalom” hangulatát  sugallják, amelynek alapja a márka ”Confidence in Motion” (Magabiztosság az utakon) alapelve. Ám az “Élvezet és Nyugalom” alapvető eleme a “biztonság”. A Subaru ezért továbbra is arra törekszik,  hogy aktív, passzív és ütközésmegelőző biztonsági technológiái révén teljes körű védelmet kínálhasson vásárlóinak.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER