Címkék: Autós Nagykoalíció | Driving Camp

2014. december 15. hétfő, 16:08

 

2014. december 15-én a Driving Camp épületében tartott évzárót az Autós Nagykoalíció (ANK) amelyen az ANK életében fontos változások, fejlesztések bejelentésére került sor. Az évzárón az ANK mintegy száz tagja, pártoló tagja, együttműködő partnere, valamint a sajtó képviselői vettek részt.

Knezsik István elnök a szakma megújulását és az ezzel összhangban lévő az ANK céljait és fejlődésének irányát fogalmazta meg. Ennek megfelelően ANK erősíteni kívánja a szakmai munkát új-, és megfiatalított szakmai tagozatok és intenzívebb kommunikáció segítségével. A mai napon a megújult Márkakereskedői Tagozat és a tagozatként működő Motoros Nagykoalíció mutatkozott be.



A márkakereskedői tagozat - Schiller Gábor, és ifj. Máté Márton vezetésével - tagjai aktív, jelentős tapasztalattal rendelkező, ugyanakkor fiatal, ambiciózus szakemberek, akik elkötelezettek szakmájuk iránt és a jelentős tapasztalat mellett komoly szakmai ismereti háttérrel rendelkeznek, felkészültek az üzleti, gazdasági kihívások kezelésére, a lehetőségek kihasználására. Az országos gépjármű piac kereskedői, és fogyasztói oldalról is jelentősen átalakult. Az átrendeződés napjainkra lezárult, azonban az új, hosszabb távon is fenntartható, és a fejlődő műszaki megoldások beillesztését és kezelését jól követő rendszer kialakítását hivatott az ANK márkakereskedői tagozat támogatni, elősegíteni, felkészíteni, hatékonyabbá tenni.

A motoros szervezetek összefogásával az Autós Nagykoalíció tagozataként megalakult a Motoros Nagykoalíció (MNK). A tagozatot Szloboda Tamás úr vezeti. Az MNK – mint szakmai érdekképviseleti szervezet - alapvető célja a motorkerékpárt és robogót használók biztonságos közlekedésének támogatása, a közlekedési kultúra, valamint a közlekedés biztonság növelése érdekében az oktatás fejlesztése.



ANK zászlajára tűzte a közlekedés biztonságának fejlesztését, hogy „aki reggel elindul, este épségben haza is érjen”.
ANK célja a magyar autós szakma mentesítése a feketegazdaságtól, versenyképességének helyreállítása. E célból az Autós nagykoalíció és a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete egy olyan javaslatcsomagot tett a döntéshozók asztalára, amely a szakma fehérítése mellett jelentős, több tízmilliárd forintos állami adóbevétel többletet is biztosít.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER