Címkék: haszongépjármű | Toyota

2023. november 15. szerda, 14:44

 

A toyota proace család a vadonatúj, akkumulátoros elektromos kivitelben is elérhető proace max nagyméretű haszonjárművel bővül. Az ezzel egy időben külsőleg is megújuló testvérmodellekben, a proace city kisméretű és a proace közepes méretű áruszállítókban is elérhető legújabb generációs akkumulátortechnológia nagyobb hatótávolságot kínál a proace család tagjai számára.

 

 

Az immáron a teljes kishaszongépjármű szegmenst lefedő toyota professional elektrifikált kínálatát a vadonatúj hilux hybrid 48v teszi teljessé. Ezzel párhuzamosan a toyota új kiskereskedelmi koncepciója, a versenyképes finanszírozás és az értékesítés utáni támogatás még magasabb szintre emeli a toyota professional ügyfélszolgálatot .

A toyota professional minden eddiginél szélesebb választékot kínál a haszongépjárművek megújult és kibővített elektrifikált palettájával, amelyet az ügyfélszolgálat iránti kompromisszumok nélküli elkötelezettség egészít ki, lehetővé téve a toyota folyamatos növekedését az ágazatban. A kategóriában vezető könnyű haszongépjármű-technológiával, a friss, merész és robusztus megjelenéssel, valamint a piacvezető teherbíró képeségekkel büszkélkedő széles palettával a toyota kiemelkedik a tömegből.

 


A toyota professional kínálat legfontosabb újdonsága a vadonatúj proace max, amely a megújult proace és proace city mellett csatlakozik a kibővített proace családhoz, és egy erőteljes termékportfólió részévé válik. Eközben a hilux hybrid 48v egy új, elektrifikált meghajtású opciót kínál a toyota megállíthatatlan pick-up modelljéhez.

A proace család markáns, új orrkialakítása a toyota-identitást hangsúlyozza, és a letisztultabb orrkialakításnak köszönhetően mély első benyomást kelt. A legújabb, teljes mértékben led-es világítás és a könnyűfém keréktárcsák a felszereltségi fokozattól függően még markánsabb megjelenést eredményeznek. A modern utasterek új kormánykerék-kialakítással, valamint a felszereltségi szintnek megfelelő legújabb fedélzeti berendezésekkel büszkélkedhetnek, beleértve a teljesen digitális kijelzőket és a korszerű infotainment rendszert beépített navigációval, valamint vezeték nélküli apple carplay vagy android auto csatlakozási lehetőséggel. Az online szolgáltatások hozzáadott értéket biztosítanak a mindennapi működéshez, és az értékesítés kezdetétől a proace család minden felszereltségi szintjéhez elérhetők.

Élen az áruszállítás zöldítésében
A toyota karbonsemlegességre irányuló multitechnológiás megközelítésének megfelelően a proace család valamennyi járműve akkumulátoros elektromos járműként (bev) is elérhető, ezek a változatok pedig a praktikum és megbízhatóság feláldozása nélkül biztosítja a kipufogógáz-kibocsátás nélküli teljesítményt. Azzal, hogy a toyota professional teljes termékkínálatában kínál elektrifikált lehetőségeket, a toyota hangsúlyozza meggyőződését, hogy az ügyfeleknek számos megfizethető és praktikus lehetőségre van szükségük ahhoz, hogy már ma felgyorsítsák a széndioxid-csökkentés ütemét, és ezzel hozzájáruljanak a jövőben a zéró kibocsátású mobilitásra való sikeres átálláshoz. Minden toyota professional járműben megtalálható a legújabb toyota safety sense technológia, amely segíti a vezetőt és még nagyobb nyugalmat biztosít.

Hiánypótló szerepet tölt be a nagy teherbírású vadonatúj toyota proace max
A toyota professional kínálatának legnagyobb modelljeként a nagy haszongépjárműként érkező proace max hatféle konfigurációban lesz kapható, kétféle tengelytávval, valamint háromféle hosszúsággal és ugyancsak háromféle magassággal, a többféle szállítási lehetőség biztosítása érdekében. A proace max electric a legnagyobb változatában kategóriaelső, 17 m³ rakodókapacitással rendelkezik. Ezzel a toyota a kishaszongépjárművek egy olyan fontos szegmensét is lefedi a jövőben, ahol eddig nem volt jelen.  A be- és kirakodás egyszerű a teljes magasságú ajtóknak és a praktikus, négyzet alakú nyílásnak köszönhetően, amely alacsony küszöbbel rendelkezik a könnyű hozzáférés érdekében. A toyota esetében először fordul elő, hogy az ajtók 270 fokban nyílnak, így maximalizálva a járdaszegély melletti rakodóteret és megkönnyítve az utastérbe való bejutást. A legújabb akkumulátoros elektromos technológia a zéró károsanyag-kibocsátású vezetés kényelmét biztosítja az akár 420 km-es (wtlp szabvány) hatótávolság praktikumával ötvözve. A proace max platform az átalakítások terén is élen jár, és a toyota kompromisszumok nélküli minőségi szabványai állnak a középpontjában. Egy- vagy háromirányú billenőplatós konfigurációban is elérhető, beleértve az opcionális alvázas, platós és crew cab elrendezést két üléssorral.

 

 

 

A praktikumot a modernitással ötvözik a proace és proace city modellek
A sokoldalú proace és proace city modellek látványos vizuális frissítésekkel és a legújabb technológiával rendelkeznek mind a furgon, mind a proace verso és a proace city verso személyszállító kivitelekben, hangsúlyozva a toyota professional termékcsaládon belül a praktikus megoldások kimerítő változatosságát. A proace furgon a kategória legjobb hajtáslánc-választékával rendelkezik, és a legújabb, kategóriája legjobbjának számító elektromos akkumulátor-technológiával az eddiginél 20 kilométerrel nagyobb, akár 350 kilométeres hatótávot kínál. A proace a teljesítményének megfelelő teherbírással is rendelkezik, köszönhetően az akár 6,6 m³ rakodótérnek és a kategóriájában legjobb, akár 1400 kilogrammos hasznos teherbírásnak, míg proace verso változatban a jármű akár kilenc utasnak is kényelmes helyet biztosít.
A teherbírás a praktikus proace city kiemelkedő tulajdonsága, amely a raktér és az utastér helykínálatának tekintetében osztályelső. A furgon okosan használja ki a rendelkezésre álló teret, és hajtásláncától függően 4,4 m³ rakodóteret tud felmutatni és akár 1000 kilogrammnyi rakományt is képes befogadni. A legújabb elektromos akkumulátor-technológia a proace city és proace city verso esetében akár 330 kilométeres hatótávolságot is biztosíthat, ami 50 kilométerrel több, mint korábban. Minden furgon kivitelben kényelmesen elfér az első sorban három utas, míg a hétüléses proace city verso megnövelt térrel várja az utasokat.
Történetében először elektrifikált hajtással is elérhető lesz a pickup - legenda toyota hilux
A toyota professional kínálat az új hilux hybrid 48v változattal is bővül, amely a fokozott üzemanyag-hatékonyság és a még jobb vezetési élmények előnyeit élvezve tovább javítja a pick-up félelmetes képességeit közúton és terepen egyaránt. A hilux legendás tartóssága és megbízhatósága mellett a hilux hybrid 48v jobb gázreakcióval rendelkezik és egyenletes gyorsulásra képes, valamint a terepképessége is javult, köszönhetően éppen az egyenletesebb gyorsulásnak és a regeneratív fékezésnek – előbbi általánosságban, utóbbi pedig a lejtős szakaszokon jön jól terepen. A vezethetőség javulása nem jár kompromisszumokkal a vontatási és hasznos teherbíró képességek terén, amelyek továbbra is kivételesek: 3500, illetve 1000 kg.

Teljes körű toyota professional ügyfélszolgálat
A továbbfejlesztett toyota professional termékcsalád a haszongépjárművek iránti megújult elkötelezettséget képviseli, és a toyota célja, hogy folytassa az évről évre történő értékesítési volumennövekedést ebben az ágazatban. A toyota ezt átfogó járműkínálatával kívánja elérni, amelyhez erős ügyfélkiszolgálásra való összpontosítás társul, és amely magában foglalja a toyota financial services, a kinto és a toyota insurance services által nyújtott versenyképes finanszírozást és biztosítást, garanciát és közúti segítségnyújtást a teljes nyugalom érdekében – valamint a cserejárműveket, hogy az ügyfeleknek egy pillanatig se kelljen leállniuk. A vásárlástól a tulajdonlásig tartó élmény fokozása érdekében az újonnan kialakított toyota professional központok kifejezetten a haszongépjárművekre vonatkozó szakértelmet és szervizelési lehetőségeket biztosítanak. A frissített tartozékválaszték praktikus szállítási és tárolási megoldásokat, valamint biztonsági és védelmi opciókat tartalmaz a fokozott nyugalom érdekében.
Megjegyzés: az új proace max, proace, proace city és hilux hybrid 48v minden műszaki adata homologizáció tárgyát képezi. A végleges specifikációkat a teljes termékbemutató alkalmával erősítik meg.

 


  •  
 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER