2012. május 18. péntek, 15:11

 

Nyolcvan traktort neveztek be előzetesen az idén tízéves, május 19-én, szombaton 10 órakor kezdődő bokori veterántraktor-ünnepre, a Veterán Traktormajálisra.

veteran-traktor-bokor

A szervezők felkészültek a nagy érdeklődésre, a kis nógrádi falut a rendezvény idejére – idén először – egyirányúsítják és egy nagy körforgalommá alakítják. A rendezvényt eddig a lassú parkolás miatt érte jogos kritika, most ezzel a megoldással és egy új út kialakításával remélhetően segítenek ezen.

Bár a Traktormajálist a veterán gépek miatt látogatta meg tavaly közel ötezer néző, de a színpadon is valami nagyot akarnak produkálni a bokoriak. Megígértették az „agrárpop” hazai megteremtőjével, az In Diretta együttessel, hogy ha nem jutnak be az Csillag születik című élő showba, akkor jönnek a Traktormajálisra. A fiúk bejutottak és négy héten át a közönség kedvencei voltak saját dalaikkal. A múlt héten, a verseny vége felé már búcsúztak, így mégis ott lesznek a Traktormajálison Bokoron.

A traktor- és traktoros szépségverseny mellett az idén először lesz veterán traktorhúzó viadal is. Az eredményhirdetés után kezdődik az In Diretta koncert 17 órakor. A rendezvény ingyenes, csak a parkolásért kell fizetni 500 forintot egész napra.

Programok:
10:00           Ünnepélyes megnyitó, a résztvevő traktorok felvonulása, bemutatása
10:45           Traktorok ügyességi versenye
11:30           Axiál bemutató és egyéb programok
13:00           Traktorok ügyességi versenye
14:30           Nosztalgia szántás
16:00           Eredményhirdetés
17:00           In Diretta együttes


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER