2011. május 26. csütörtök, 15:55

 

Az idén is lesz gyermeknap a BKV-nál: ezúttal a szentendrei Városi Tömegközlekedési Múzeum (Szentendre, Dózsa György út 3.) várja a közlekedésbarát szülőket és gyermekeiket.

 

gyereknap-bkv-muzeum

A szentendrei HÉV végállomás melletti múzeum május 28-án, szombaton délelőtt 10 órakor nyit. A sok-sok régi tárgy és korabeli jármű között bűvész-show, bábszínház, és Laci bohóc szórakoztatja a látogatókat, akik apró ajándékokért kvízkérdésekre is válaszolhatnak, vagy archív filmeket nézhetnek, de újra lesz BKV-totó és teszt is. Akik kézügyességüket tennék próbára, rajzolhatnak, készíthetnek hűtőmágnest vagy kalauzkalapot, sőt, makettezhetnek is. A gyűjtők és a közlekedés iránt érdeklődők a makett kiállításban gyönyörködhetnek, és a vásáron akár be is szerezhetik a nekik tetsző darabokat, de vevőre várnak a múzeumban a különféle BKV-s ajándéktárgyak is.

A nap sztárvendége Tóth Vera énekesnő, de az önvédelmi sportok kedvelői sem fognak unatkozni, ugyanis Hartyányi Attila rendőrségi kiképző, világbajnok és tanítványai az Ashihara karate fogásaiból tartanak bemutatót.
A múzeum szabadtéri területén ugrálóvár, arcfestés és lufihajtogató bohóc várja a kicsiket, míg a nagyok a HÉV telephelyet tekinthetik meg 10.30 és 15.00 óra között, az óránként induló, maximum 25 fős csoportokban, amelyre 10.15 perctől a helyszínen lehet regisztrálni.

Belépőjegy:
A gyermeknapi programokat a diákok és a nyugdíjasok 260 Ft-os, míg a felnőttek 320 Ft-os múzeumi belépőjegy megvásárlásával látogathatják.

Programok részletesen:

11.00 - 11.40 Mollini bűvész show
12.00 – 12.40 Bábszínház
13.00 -  13.40 Bohócműsor, Laci bohóc
14.00 – 14.40 Tóth Vera
15.00 – 15.40 Ashihara karate bemutató
17.00 Múzeumzárás

Forrás: BKV
A szervezők esetleges programváltozásáért felelősséget nem tudunk vállalni.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER