2012. április 11. szerda, 17:45

 

Az „Oldtimer Show” nemzetközi kiállítás nosztalgikus hangulatát most vidéken is megtapasztalhatják az érdeklődők, a „hírös város”-ban rendezik meg a tavaszi kiállítást, mely Magyarország legnagyobb vidéki, veteránjármű kiállítása lesz.

A „Veteránjármű Kiállítás” május 11-13-ig (péntektől vasárnapig), naponta 9-19 óráig tart nyitva.A kiállítás helyszíne a II. Rákóczi F. Általános Iskola Sportcsarnoka (Tóth L. sétány 2.), melyben 90 db veterán jármű kerül majd bemutatásra. A kiállított járművek köre 40-től 110 éves korig terjed.
Az autóval érkezőknek a Batthyány u. felőli megközelítést ajánlják, parkolás: Burga u. 15. A parkolás díjmentes.

A kiállított járművek között láthatók lesznek majd
luxusautók: Bentley, Chrysler, Chevrolet, Graham Page, Rolls-Royce 
különleges motorok: Terret, Douglas, Ariel, Machless, Royal Enfield

oldtimer-kiallitas

A kiállított autók és motorok között több olyan felbecsülhetetlen értékű járműmatuzsálem is látható lesz, mint az 1903-ban gyártott Laurin&Klement motorbicikli vagy a Rolls-Royce Phantom. A kiállított járművek mindegyike válogatott ritkaság, igazi veterán gyöngyszemek. A nosztalgikus hangulatról a járművek mellett korabeli jelmezekbe öltöztetett hostessek és korabeli háttérzene fog gondoskodni.

A kiállításra csak a helyszínen lehet majd belépőjegyet vásárolni. A felnőtt belépőjegy 2.000,-Ft-ba, a gyermek belépőjegy 1.000,-Ft-ba fog kerülni. 3 éves kor alatt a belépés díjtalan. A belépőjegy Üdülési Csekkel is megvásárolható.
  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER