Címkék: 2018 | bajnokság | kamion | Oxxo Racing | születésnap

2017. december 26. kedd, 09:41

 

A kétszeres EB győztes, kétszeres angol bajnok OXXO Racing Team a 10 éves születésnapján bejelentette, hogy 2018-ban ismét versenybe száll az EB dobogóért.

 

Az OXXO Racing Team 10 éve, 2008-óta folyamatosan jelen van az európai kamionsport élvonalában. A kerek évforduló jó alkalom volt a visszatekintésre. A csapat tulajdonosai, Tököly László és Jobbágy Ákos kiemelték az OXXO Racing Team történelmének fontos állomásait és köszönetet mondtak azoknak, akik hozzájárultak a csapat sikeres működéséhez.



"Hosszú és küzdelmes volt az út a csapat 2008-as indulásától 2014-ig. Ekkor érett be sok éves munkánk gyümölcse azzal, hogy Európa-bajnoki címet szereztünk Kiss Norbert pilótával. A csapat történelmének másik kiemelkedő momentuma 2015-ben volt, amikor 25 év után a kamion EB sorozat visszatért Magyarországra, a Hungaroringre, ahol megvédtük a 2014-ben elért EB címünket. 2016-ban és 2017-ben aztán úgy hozta a sors, hogy csak néhány EB futamon indultunk, ott voltunk azonban mindvégig a Brit Kamion Bajnokságban, ahol a magyar színeket képviselve, Ryan Smith zseniális versenyzésével mindkét alkalommal elhódítottuk a trófeát" – idézte fel a fontosabb állomásokat Tököly László.

A csapatfőnökök mellett beszédet mondott a Swift Cup Europe promotere és az OXXO Racing Team utánpótlás programjának vezetője Burkus Egon, valamint az OXXO Racing Team versenyzője, a kétszeres angol bajnok Ryan Smith is. Itt, a születésnapi rendezvényen jelentették be, hogy a csapat szerződést hosszabbított Ryan Smith pilótával, akivel 2018-ban az OXXO ismét az EB dobogóért fog harcolni.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER