Címkék: Kiss Norbi | truck

2015. április 09. csütörtök, 13:14

 

Különleges, az autósport eddigi történetében példátlan döntésre szánta el magát Kiss Norbi, hatszoros magyar bajnok autóversenyző, az OXXO Energy Truck Race Team Európa-bajnok kamionversenyzője.

 

 

Idei versenykamionjára, a csapat támogatóinak matricái mellett elhelyezte kedvenc állatvédő civilszervezetének, az óbudai Macskaárvaház Alapítványnak a logóját.

A matricát, Norbi, Óbuda polgármesterének, Bús Balázsnak és a Macskaárvaház Alapítvány aktivistáinak társaságában az OXXO Energy Truck Race Team versenyműhelyében, ünnepélyes kereteik között helyezték el Norbi idei versenygépén, amellyel a kiváló pilóta hamarosan megkezdi idei Európa-bajnoki sorozatát.

- Nagyon szeretem a macskákat, párommal otthonunkat is két mentett cicával osztjuk meg és amikor csak tehetem, aktív részt vállalok a Macskaárvaház Alapítvány állatmentő munkájában - mondta Norbi, hozzátéve: szerencsére versenycsapatának vezetői, tulajdonosai is támogatják állatvédő munkáját.

- Így lehetőség volt arra, hogy ne csak a szívemben, de a versenykamionomon is helyet kapjon az árva macskák iránti elkötelezettség - mondta a kiváló sportoló.

nemes-ugy-az-oxxo-energy-truck

Az óbudai Macskaárvaház Alapítvány matricáját Bús Balázs, Óbuda polgármestere mellett, az alapítvány egyik önkéntese, Szikora István 16-szoros magyar bajnok nehézsúlyú bokszoló, bokszedző, Mike Tyson és Lennox Lewis egyetlen magyar ellenfele helyezte el a versenykamionon.

A Macskaárvaház Alapítvány közleménye szerint Kiss Norbi és az OXXO csapat lépése nemzetközi szinten is példaértékű, hiszen komoly és jelentős lökést adhat az állatvédelem ügyének egy Kiss Norbi kaliberű nemzetközileg is jegyzett magyar sportoló kiállása az árva, sérült állatok ügye iránt.

A civilszervezet a versenycsapat állatvédelem iránti elkötelezettségét is különlegesen értékes gesztusnak tekinti, ami világszerte példát mutathat az autó és motorsport világában.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER