Címkék: drift | Trackwood

2020. augusztus 13. csütörtök, 19:05

 

Az idei nyár tele van kompromisszumokkal és beteljesületlen vágyakkal. Nehéz hónapok ezek mindannyiunk számára.

 

 

 Ezen a feszültségen szeretnének és fognak csökkenteni a Trackwood szervezői, akik a Matador Trackwood Speed and Sound Festivalon összekapcsolják a két legjobb szórakozást: a zenét és a driftet, hogy a barátaiddal és a családoddal végre önfeledten bulizhass és szórakozhass.

Ezzel a fesztivállal a szervezők egy régi álmukat valósítják meg: „Mind egy rendkívül abszurd és szokatlan nyárba csöppentünk, de úgy gondoltuk, hogy a körülmények ellenére is összehozzuk egy rég dédelgetett álmunk; eltölteni egy estét a szabadban, hódolva a kedvenc szenvedélyeinknek: a zenének és a barátságnak egy nagy sebességű versenynap után.”

 

 

 

2020. augusztus 21-én és 22-én a legjobb pro pilóták érkeznek az év legnagyobb és méltán legelismertebb versenyére, a Trackwoodra. Trackwoodon győzni? Minden pilóta álma, hiszen egy itt elért jó helyezés felér bármely más verseny dobogójával. Több száz lóerős autók, vérprofi pilóták, őrült tempó, óriás szögek, hihetetlen izgalom és fantasztikus élmény – ez az, ami minden évben ad a nézőknek és pilótáknak egyaránt ez a verseny.

Hogy miért várják a pilóták ennyire? A tavalyi 4. helyezett Piskolty Kevint és a 6. helyezett Magyar Tomit kérdeztük erről…

Piskolty Kevin: „A TRACKWOOD-ot azért várom, mert ez az ország legszínvonalasabb versenye és itt számos profi pilóta megfordul minden évben! Eddig kétszer voltam, mint versenyző és mind a két évben elmondhattam azt, hogy itt tudtam a legtöbbet gyakorolni, tapasztalatot szerezni.”

Magyar Tomi: „Trackwood a legnagyobb hazai verseny és mindig itt van a legjobb buli verseny után!”

Az ország minden szegletéből érkeznek ide versenyzők, hiszen itt dobogóra állni igazi dicsőség. Nem csak az erős mezőny, a sok ezer néző ad pluszt a Trackwoodnak, hanem az éjszaka is, hiszen a döntő futamok nagy része már éjjel, lámpafénynél zajlik, ami olyan extrém élményt nyújt, amit soha, senki sem felejt el. Hogy miért jönnek ide az ország minden pontjából a nézők?

„A Rabócsiring-nek van egy varázsa, amit a nézők is szeretnek. A drift rajongók szeretik a látványt, a showt és a profi magyar, illetve külföldi pilótákat!” – mondta Kevin.

A verseny szervezői úgy gondolták, hogy idén erre a hihetetlen hangulatra rátesznek még egy lapáttal, hiszen tudják jól, hogy az „éjjel soha nem érhet véget”… A drift autók után ugyanis szombat éjjel a bulié lesz a főszerep. A Speed and Sound színpadán DJ Darrell Storry, DJ Liufo és DJ Adam Ajkay lép majd fel, a felejthetetlen élményről pedig rúdtáncosok és tűzzsonglőrök gondoskodnak.


Gyere és légy Te is részese ennek a szuper bulinak. Élvezd minden pillanatát kompromisszumok nélkül, hiszen ezen a fantasztikus szabadtéri eseményen, a szabad ég alatt Te is kiengedheted a fáradt gőzt és végre önfeledten szórakozhatsz a barátaiddal.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER