Címkék: drift | Trackwood

2020. január 22. szerda, 15:47

 

Ha azt mondjuk drift, mindenki rávágja, hogy drifting.hu. Ha azt mondjuk Trackwood, mindenkinek a fantasztikus hangulatú máriapócsi versenyek ugranak be elsőként.  

 

 

 Béres Szabolcs és csapata azonban úgy gondolta, hogy ideje még inkább közelebb vinni a versenyeket a nézőkhöz, így 2020-ban Kunmadaras és Kalocsa is izgalmas versenyeknek ad majd otthont.

Már 2019-ben felpezsdült a drift élet, hiszen Kalocsán több street és PRO2 bajnoki futam zajlott, míg Kunmadarason Simon Anikó és barátai edzésnapokat tartottak, majd két napos drift táborokat szerveztek. A táborok keretében az első napon edzés, a második napon pedig egy izgalmas verseny várta az oda érkező pilótákat, hogy kipróbálhassák tudásukat éles versenyhelyzetben is.

  Az edzéseken sokat segítették az újoncokat az ott gyakorló PRO2 és PRO pilóták, a verseny alatt pedig a profi versenyzőkből álló bírói csapat adott sok hasznos tanácsot az indulóknak. A gumigyilkos pálya senkinek sem szegte kedvét, mindenki élvezte ezt a gumifüstbe burkolózó izgalmas két napot.

 Az első edzésre és versenyre a street és PRO2 pilótáknak már nem kell sokáig várniuk, hiszen március 18-án Kunmadarason indul a drift szezon és a bajnokság. Természetesen nem csak a pilótákat, hanem a nézőket is sok szeretettel várják a rendezők, hiszen egy mindenki számára ismeretlen pálya és ezáltal új kihívások várnak majd itt a versenyzőkre, ami biztosan sok izgalmas pillanatot okoz majd.

 A bajnokság szabályainak megfelelően a street kategóriában induló versenyzők egyedül fűzik majd le a pályát, míg a PRO2 pilóták páros csatákat vívnak majd. Az új generáció, a PRO2 pilóták már a PRO versenyzőkhöz hasonlóan igen izgalmas csatákban vesznek részt, hiszen mindent egy lapra tesznek fel és úgy ráautóznak a másikra, hogy nyugodtan bekopoghatnának a másik ajtaján…
Hidd el már egy verseny is komoly függőséget okoz, így ha nem akarsz lemaradni a további összecsapásokról, akkor vésd be már most a naptáradba a Drift Aréna & Drifting.hu Országos Street és PRO2 Kupasorozat időpontjait:

Március 28-29. Kunmadaras
Április 25-26.Kalocsa
Május 30-31. Kunmadaras
Június 27-28. Kalocsa
Szeptember 12-13.- Kalocsa
Október 3. Kunmadaras

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER