Címkék: Drift Games

2019. május 06. hétfő, 18:26

 

Drift Games…   Vérre menő játék a drift pilóták között. Játék az idegekkel, játék a szögekkel, játék a technikával.

 

 

 

Ehhez az izgalmas, semmivel sem összetéveszthető játékhoz biztosítja 2019. május 11- 12-én a Béres Szabolcs fővezér által vezetett hadsereg a legjobb „feltételeket”, hogy a nézők nagy örömére a pilóták méltó körülmények között mérhessék össze ismét a tudásukat.

 

 

 A drift autók téli fejlesztési már beértek, az első ütközet már lezajlott 2019. május 1-jén a Slovakiaringen. A pilóták és autóik most már a legjobb formájukban várják, hogy újabb értékes pontokkal térjenek majd haza a máriapócsi pályáról. A tét és a teher most ismét nő, hiszen az elmúlt évek legerősebb mezőnye áll majd rajthoz 2019. május 11-én és 12-én Máriapócson, a megújult Rabócsiringen első ízben az új nyomvonalon is. A pilótáknak csak néhány verseny áll rendelkezésükre ahhoz, hogy év végén a legjobbnak járó kupát vihessék haza. Óriási teher versenyről-versenyre mindig a legjobbat kihozni magukból és az autókból.

 Nem elég a koncentráció, óriási szerencse is kell, hiszen elég egy rossz gumiválasztás, egy apró, hibás mozdulat és az egész hétvége dugába dőlhet. A harcosoknak azonban bőven lesz idejük edzeni, hiszen külön nyomvonalon edzenek és csatáznak majd egymás ellen a PRO és a PRO-AM kategória pilótái.
A nézők számára pedig a két különleges nyomvonal, a profi pilóták, a legjobb drift autók mellett más meglepetéssel is készülnek a szervezők. Idén is megrendezésre kerül ugyanis a nagy sikert aratott Autós Picnic, ahol a BMW különböző kategóriáiban választanak majd győzteseket maguk a nézők. A nézők a tulajdonosoknak átadott matricákkal tudják majd letenni voksaikat a következő kategóriákban: széria, ültetett, leghangosabb (kipufogó), legnagyobb zenével rendelkező, verseny (bukócsöves), legharcedzettebb. A mindenre elszánt BMW tulajdonosok plusz matricákat gyűjthetnek majd a felni- és féltengely-kitartás versenyekben.

 Május 11-én szombaton, a kvalifikációkat követően korlátozott számban, de lehetőség lesz bepattanni A pilóták mellé és drift taxizni ezen az izgalmas, fallal körülvett, nehéz pályán, mely biztosan örök élményt ad majd az utasoknak. A taxi után pedig mi más emelhetne még a hangulaton, mint egy fantasztikus drift party live DJ-vel a Rabócsiring teraszán. Gyere és légy részese Te is ennek a megannyi élménynek, melyet a drift, a BMW-k és a zene adhat számodra, melyet ilyen ínyenceknek való tálalásban csak a Drifting.hu csapata képes kínálni számodra.

Vésd be a naptárba: 2019. május 11-12. – Máriapócs – Drift Games

 

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER