Címkék: Toyota CHR

2024. március 24. vasárnap, 17:14

 

Az új Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 egy forradalmi lépést jelent a Toyota számára, egy olyan modell, amely ötvözi a kifinomult formatervezést, az élvezetes vezetési élményt és a környezetbarát technológiát.

 

 

 Az autó akár 66 kilométeres tisztán elektromos hatótávolságot kínál, miközben a Toyota ötödik generációs hibrid technológiáját alkalmazza, biztosítva a hatékonyságot és a rugalmasságot. A Predictive Efficient Drive új geofencing funkciója segít optimalizálni az akkumulátor használatát, míg a markáns, kupés formaterv és a prémium minőségű anyagok együttesen emelik a C-HR szintjét a prémium kategóriában. Az autó nem csupán a vezetési élményre és a minőségre fókuszál, hanem a fenntarthatóságra is, kiemelve a Toyota elkötelezettségét az újrahasznosított anyagok és az emissziócsökkentő technológiák felhasználása terén. A Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 újabb mérföldkő a fenntartható mobilitás útján, amelyre az európai vásárlók igényei inspirálták, és amely a prémium minőség és a környezetvédelem összhangját képviseli.

 

 

 

A 2017-es bevezetése óta Európában több mint 900.000 darabot értékesítettek az első generációból, így a C-HR igazi áttörést jelentő modell volt a Toyota számára, amely kívül-belül szokatlan formáinak, élvezetes vezethetőséget kínáló karakterének és kiváló minőségének köszönhetően megismertette a márkát a stílust is előtérbe helyező vásárlókkal. Az új Toyota C-HR továbbviszi ezt az örökséget és a kiemelkedő formavilágot, a magával ragadó vezetési élményt és a kategóriaelső hatékonyságot ötvözi azzal, hogy az európai vásárlók prémium minőséggel és fenntarthatósággal kapcsolatos elvárásainak túlteljesítésére összpontosít. Az elődje által megteremtett ikonikus kupé sziluettet az új Toyota C-HR szélesebb, magabiztosabb kiállással fokozza tovább, amelyet a Plug-in Hybrid 220-as modell impozáns 20” kerekei és a kifinomult formaterv még magasabb szintje tesz teljessé.


A teljes körű és személyre szabott felhasználói élmény az ügyfelet helyezi a jármű középpontjába, és a Toyota C-HR híres minőségét még magasabb szintre emeli a prémium részletekkel és funkciókkal kombinált anyagok átfogó frissítésének köszönhetően. Az új Toyota C-HR-t kifejezetten az európai vásárlók elvárásainak megfelelően fejlesztették ki a helyi tervezés, mérnöki munka és gyártás révén, kihasználva az innovatív fejlesztéseket, beleértve a kontinens vásárlóitól származó valós idejű adatokat is. Az új Toyota C-HR minden változata – beleértve a Plug-in Hybrid 220-at is – a Toyota legújabb, ötödik generációs hibrid technológiáját foglalja magában, és a jármű dinamikájának átfogó fejlesztéséből profitál, így elérve az izgalmas vezethetőséget és a magabiztos, csendes utazást. A Plug-in Hybrid 220 változatban az új Toyota C-HR egy tisztán elektromos jármű (EV) könnyed, egyenletes vezethetőségét nyújtja, akár 66 kilométeres (WLTP kombinált) EV hatótávolsággal, amely az európai ügyfelek tipikus igényei alapján a mindennapokban lehetővé teszi a tisztán elektromos hajtást, a benzinmotor beindítása nélkül. A kettős DNS-sel rendelkező Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 az akkumulátor lemerülésekor automatikusan hibrid üzemmódra vált, így a vezetők a Toyota kategóriaelső hibrid technológiájának megnyugtató és rugalmas előnyeit élvezhetik, amely minden utazás során folyamatos hatékonyságot biztosít.
A Toyota C-HR Plug-in Hybrid 220 mellett három öntöltő hibrid hajtáslánc áll rendelkezésre, hangsúlyozva a Toyota karbonsemlegességhez vezető, mindenre kiterjedő, több technológiát magában foglaló stratégiáját. A Toyota meggyőződése, hogy az ügyfeleknek többféle lehetőségre van szükségük a megfizethető és praktikus járművek terén, hogy felgyorsítsák a CO2-csökkentés ütemét a jelenben, és biztosítsák a jövőben a zéró emissziós mobilitásra való sikeres átállást.


A rendkívül hatékony Hybrid 140 1,8 literes motorral és 140 lóerős teljesítménnyel rendelkezik, míg a még izgalmasabb vezetési élményre vágyó ügyfelek számára a Hybrid 200 a 2,0 literes motor teljesítményét és hatékonyságát kombinálja 197 lóerővel és 190 Nm nyomatékkal. A Hybrid 200 AWD-i opció a valódi összkerékhajtás magabiztosságát és biztonságát nyújtja. A nagyobb teljesítmény és nyomaték mellett jobb tapadást és stabilitást, pontosabb kanyarvételt és nagyobb magabiztosságot biztosít a különböző útviszonyok között.
Az új Toyota C-HR a kategóriaelső közúti hatékonyságán túlmenően tovább csökkenti a környezetre gyakorolt hatását az új, újrahasznosított és állatmentes anyagok bevezetésével, valamint a jármű tömegét és a gyártás során a CO2-kibocsátást csökkentő fejlett technológiákkal.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER