Címkék: online | Toyota

2020. április 03. péntek, 18:19

 

Az idei évben a piac legszélesebb környezetbarát öntöltő hibrid elektromos portfóliójának köszönhetően a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon a vezető pozíciót átvevő Toyota a koronavírus járvány jelentette biztonsági kockázatokra reagálva útjára indította az Online Toyota Autószalont.

 

 

Ennek segítségével a potenciális vásárlóknak a jelenlegi helyzetben nem lesz szükséges ellátogatniuk a Toyota szalonokba ahhoz, hogy megtekinthessék az ott kiállított autókat, beleértve az újdonságokat (Corolla GR Sport, Corolla Trek, Proace City és Proace City Verso) és az akciós készleteket. Az érdeklődők a személyes helyszíni látogatás helyett online video csatornán keresztül ismerkedhetnek meg a mákra modelljeivel, illetve léphetnek kapcsolatba a kiválasztott Toyota márkakereskedővel.

 

 

Az elmúlt hetek minden tekintetben kivételes időszakot jelentenek mindannyiunk számára. A koronavírus jelentette járványveszély komoly kihívások elé állította életünket, felforgatta hétköznapjainkat, kompromisszumokra kényszerített minket társas kapcsolataink fenntartásában, befolyásolta munkánkat és a vállalatok üzletvitelét is. A számtalan bizonytalanság közepette idén a környezetbarát öntöltő hibrid elektromos modelljei páratlan sikerének köszönhetően a kivonásokkal tisztított magyarországi újautó piacon is vezető szerepet szerző Toyota ugyanakkor továbbra is arra összpontosít, ami változatlan: a vállalat elkötelezett munkatársai és ügyfelei egészségének, biztonságának megőrzése, és a közösséggel való kapcsolattartás iránt. A Toyota így továbbra is a legfejlettebb technológiát képviselő, kiváló minőségű termékeket kínál ügyfeleinek (ráadásul, számos versenytárstól eltérően az idén szigorodó európai emissziós normák ellenére is megfelelő készletekkel rendelkezik), a helyzetre való tekintettel azonban a személyes szalonlátogatás helyett innovatív, online megoldásokat kínál részükre, amelyek segítségével nem csupán kényelmesen és biztonságosan tájékozódhatnak a Toyota modellekről, de teljes egészében, a megrendeléstől a kiszállításig lebonyolítható a teljes autóvásárlási folyamat.

Megnyílt az Online Toyota Autószalon

Felgyorsítva a korszerű digitális csatornák fejlesztését a Toyota megnyitotta új Online bemutatótermét, ahol máris megtekinthetőek a legfrissebb újdonságok (köztük az új Corolla Trek és Corolla GR Sport, a Proace City és Proace City Verso) és a legnépszerűbb modellek, vagy épp az aktuális ajánlatok (mint például jelenlegi No.1 hybrid ajánlat). A későbbiekben a tervek szerint az év további részében érkező új Toyota modellek, például a vadonatúj Yaris, vagy épp a vadonatúj RAV4 Plug-in Hybrid is felkerül majd a kínálatba. A kiválasztott modellről akár részletes online videóbemutatót is tartanak a kiválasztott Toyota márkakereskedés munkatársai, akik munkaidőben akár fél órán belül felveszik a kapcsolatot az érdeklődő ügyféllel. Amennyiben vevőszerződés születik, ez futárszolgálat segítségével történik kiküldésre, majd az autó megérkeztekor az átadásra is sor kerülhet az ügyfél otthonában, megkímélve őt a kimozdulás feladatától/kockázatától.

A Toyota márkaszervizek továbbra is nyitva tartanak, szigorú óvintézkedések mellett

A Toyota márkakereskedések illetve márkaszervizek a jelenlegi előírásoknak megfelelően rövidített nyitvatartással, de továbbra is fogadják az ügyfeleket, elsősorban a halaszthatatlan javítási és/vagy karbantartási igények kielégítése céljából. A kijárási korlátozásban a rendelet 3.§ p. pontja értelmében a lakóhely, a tartózkodási hely, illetve a magánlakás elhagyásakor alapos indoknak számít a gépjármű- és kerékpárszerviz, a mezőgazdasági és erdészeti gépek és berendezések javításával kapcsolatos szolgáltatások igénybevétele. A Toyota szakszervizek így továbbra is azért dolgoznak, hogy ügyfeleik biztonságos autózás mellett őrizhessék meg mobilitásukat a segítségnyújtáshoz vagy a munkavégzéshez, a nyitva tartási idővel és az érkezés időpontjával kapcsolatosan ugyanakkor érdemes előre egyeztetni a kiválasztott márkakereskedésben dolgozó munkatársakkal. 

 

 


A Toyota a koronavírus-fertőzés terjedésének megelőzésére magyarországi márkakereskedő- és márkaszerviz hálózatában az alábbi óvintézkedéseket irányozza elő:

A szóbeli üdvözlési formák mellől a kézfogás elhagyása, az ügyfeleket is erre kérve.
Fokozott figyelem a márkaszerviz munkatársainak részéről a javasolt minimum 1,5 m távolság megtartására.
Az ügyféltérben lévő asztalok, ajtókilincsek, illetve mellékhelyiségek folyamatos fertőtlenítése.
Az ügyfélváró foteljeinek egymástól távolabb történő elhelyezése.
Egyszer használatos ülésvédő, kormányvédő és sebességváltókar védő fólia elhelyezése minden ügyfél gépkocsijában.
Minden szervizen megjelent gépkocsi külső és belső kilincseinek, indítókulcsának átadás előtti fertőtlenítése.
A szalonban lévő bemutató autók fertőtlenítése minden megtekintés után (kormány, műszerfal, kilincsek, kezelő szervek).
A tesztautók és csereautók fertőtlenítése minden használat után (kormány, műszerfal, kilincsek, kezelő szervek).
Fertőtlenítő szer kihelyezése minden asztalra a koronavírus járvány idejére.
Ügyfél által egyedül megvalósítható tesztvezetés, előzetes egyeztetés alapján.
Bankkártyás fizetés, illetve előzetes megállapodás esetén átutalással történő fizetés preferálása.
Elektronikus aláírás elfogadásának lehetősége a szerződéskötéshez.
Új autó röviden kivitelezett átadása kültéren, vagy előzetes megállapodás szerint az ügyfél otthonánál, egy értékesítővel
„Második átadás” részletesen, a járványhelyzet megszűnése után.
Online Toyota Autószalon, az értékesítési folyamat minden lépése az Ügyfél fizikai jelenléte nélkül (az Átadás kivételével).

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER