Címkék: 2017 | Nissan Leaf

2017. augusztus 05. szombat, 10:41

 

Az új Nissan LEAF továbbfejlesztett aerodinamikai formatervével még hatékonyabbá vált, így a vezető hosszabb utat tehet meg egyetlen töltéssel. Premier szeptember 6.

 

Az aerodinamika kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy mennyire közlekedik hatékonyan egy elektromos autó. Az alacsonyabb légellenállás és a jobb stabilitás pedig lehetővé teszi, hogy az autó még hosszabb utat tegyen meg, mielőtt újból fel kellene tölteni.



Az átdolgozott, új generációs Nissan LEAF-nek alacsonyabb a súlypontja, így pedig nem jön létre felhajtóerő, és nagy sebességnél is stabilabb az új modell. Az autó új kialakításának köszönhetően stabilabb úttartást biztosít még erős oldalszél esetén is.

A Nissan mérnökeinek a repülőgépek szárnya adta az ihletet, hogy megalkossák a Nissan LEAF új formavilágát, amely szimmetrikussá teszi a levegő áramlását az autó körül, ezáltal az utazás könnyedebb és hatékonyabb lesz.

A LEAF – a világ első tömeggyártású elektromos járműve – bemutatásával a Nissan az elektromos járművek mozgalmának úttörője lett.*. Ma a Nissan LEAF a világ legnagyobb darabszámban értékesített elektromos járműve, melyből már több mint 277 000 példány talált gazdára.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER