Címkék: benzinmotor | Nissan | Nissan Micra

2017. május 29. hétfő, 16:53

 

Megérkezett az 1,0 literes, 73 lóerős belépőmotor, melyet a kereskedők már izgatottan vártak, így a vadonatúj Nissan Micra motorkínálatának már minden tagja megvásárolható.

 

Igaz ugyan, hogy ennek a motornak kezdődött el utoljára az értékesítése, mégis hatalmas szerepe lesz az új Micra történetében. A várakozások szerint az értékesített autók 20%-ába ez a motor kerül majd.

A háromhengeres szívómotorhoz ötsebességes kézi sebességváltó tartozik, amely kivételes teljesítményt és a fenntartási költségeket kínál kategóriájában. A kimagasló hatékonyságú hajtáslánccal, a vegyes ciklus szerinti hivatalos üzemanyag-fogyasztás – 15 vagy 16”-os keréktárcsákkal szerelt jármű esetén – 4,6 liter 100 kilométeren, a CO2-kibocsátás pedig 103 g/km.

Az új 1,0 literes motor a 0,9 literes, 90 lóerős háromhengeres turbómotor és az 1,5 literes, 90 lóerős négyhengeres dízelmotor mellé érkezik a kínálatba, melyek már korábban megjelentek.



Az új Nissan Micra egész egyszerűen forradalmi. Radikális előrelépést jelent mind az elődmodellhez, mind ahhoz a rendkívül sikeres szupermini trióhoz viszonyítva is, melynek története a Micra 1983-as európai bemutatkozásáig nyúlik vissza.

Hosszabb, szélesebb és alacsonyabb mint valaha: a vadonatúj Micra tervezése során a legfontosabb szempontok az európai vevők igényei voltak.

Vonzerejének alapját a sportos, kifejező külső formaterv jelenti, mely új, merész irányba tereli a Micráról kialakult képet. A modern megjelenés és a prémium érzet az autó belső terében is megjelenik, a kimagasló minőségű utastérben kéttónusú, puha tapintású anyagok fogadnak, ezek az összes modellben az alapfelszereltséghez tartoznak.

A vadonatúj Nissan Micra emellett a beépített technológiák terén is vezető szerepet tölt be, olyan megoldásokkal, melyek nem csak a modell, hanem az egész szegmens szempontjából újdonságot jelentenek. Ide tartozik többek között az intelligens sávelhagyásjelzés és - megelőzés. Ez a biztonsági rendszer szükség esetén finoman visszatereli a Micrát a helyes nyomvonalra.

Szintén a Micra egyedi megoldása az új BOSE Personal audiorendszer, mely a vezetőülés fejtámlájába épített hangszórókkal kivételes, 360 fokos hangzást biztosít. Az új Micra személyre szabási lehetőségek széles tárházát kínálja. Az ügyfelek a külsőt és az utasteret is számtalan stílusos és modern színekben elérhető prémium alkatrésszel szabhatják személyre.

Az új Micra vezetése is nagyszerű élmény: dinamikus teljesítményt nyújt, melyet a fürgeség, az izgalmasság és a kiszámítható kezelhetőséggel együtt járó biztonságérzet egyensúlya jellemez.

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER