Címkék: fényezés | Mini

2021. július 08. csütörtök, 12:59

 

A háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman opcionális extrafelszereltségeket egyesítő palettáján egy olyan új stíluselem vált elérhetővé, amely egyedülálló a kisautók mezőnyében.

 

 

A MINI oxfordi gyárának innovatív karosszériafényezési folyamata lehetővé teszi, hogy a kiválasztott négykerekű kedvencek teteje háromárnyalatú, színátmenetes fényezést viseljen, még tovább nyomatékosítva a brit prémiummárka összetéveszthetetlen, egyedi stílusát.

A MINI történetében évtizedes hagyománya van a sokszínűségnek. A tető kontraszt-fényezése először a klasszikus Mini hamisítatlan kisugárzását erősítette, a modern MINI világpremierje óta eltelt húsz évben pedig nem csupán a tető, de megannyi karosszéria-kiegészítő alkatrész végtelen színezési lehetősége gondoskodik arról, hogy az egyes MINI modellek még inkább kitűnjenek a tömegből. A Multitone Roof színátmenetes tetőfényezéssel a négykerekű kedvencek személyre szabhatósága most újabb szintre lép. A MINI oxfordi gyárának innovatív, nedves fényezési folyamata most először teszi lehetővé, hogy a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman teteje háromárnyalatú, színátmenetes fényezést viseljen.

 

 

 

Az innovatív tetőfényezés úttörője a tisztán elektromos meghajtású MINI Cooper SE (kombinált energiafogyasztás (WLTP): 15,2 – 17,6 kWh / 100 km; kombinált energiafogyasztás (NEDC): 14,9 – 16,9 kWh / 100 km) volt. A Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés első ízben a brit prémiummárka zöld újdonságához megrendelhető MINI Electric Collection részeként vált elérhetővé. A háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman új nemzedékének világpremierje óta a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés – amely világszerte egyedülálló a sorozatgyártásban kínált autók mezőnyében – az opcionális extrafelszereltség részeként már a három újdonsághoz is megrendelhető.

A Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés a szélvédőtől egészen a hátsó légterelő szárnyig nyúlva kínálja a San Marino Blue, a Pearly Aqua és a Jet Black árnyalatok harmonikus, egymásba tetsző átmenetét. Az egyedülálló tetőfényezési megoldás az opcionális extrafelszereltség részeként megrendelhető panoráma üvegtetővel és tetősín-párral is könnyedén észrevehető. A három árnyalatot úgy választották ki a tervezők, hogy azok a háromajtós MINI, az ötajtós MINI és a MINI Clubman szinte összes elérhető karosszériafényezési lehetőségével harmonizáljanak.

Mint ilyen, a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezés az összes karosszériafényezési árnyalattal párosítható, kivéve a Chili Red metál, a British Racing Green metál és a MINI Clubman kiváltságaként megrendelhető Indian Summer Red metál árnyalatokat.

A tető kontraszt-fényezése még inkább kiemeli a MINI jellegzetes, hármas osztását: a karosszéria, az ablaksáv és a tető szinte párhuzamos, vízszintes vonalvezetése a márka egyedülálló stílusjegye. A tetőfényezés a MINI ügyfelének személyes preferenciáit tükrözi. A fehér, a fekete és az ezüst árnyalatú tetőfényezés modellváltozattól függően, gyárilag felvitt kiegészítőként érhető el az opcionális extrafelszereltség részeként. A MINI John Cooper Works modellekhez vörös árnyalatú tetőfényezés is megrendelhető. Sőt mi több, az eredeti MINI tartozékok részeként számos különböző tetőfényezési minta – például a brit zászló motívuma vagy versenyzászló-motívum – is elérhető utólagos extraként.

A tetőfényezési lehetőségek listájának bővítését a MINI oxfordi gyárában bevezetett új, innovatív karosszériafényezési folyamat tette lehetővé. A fényezők először a halvány Pearly Aqua árnyalatot viszik fel a kiválasztott modell tetejére, majd második lépésként a San Marino Blue és a Jet Black árnyalatok következnek áttetsző stílusban, a tető szélvédőhöz közeli, illetve hátsó légterelő szárnyhoz közeli részén. A „Spray Tech” névre keresztelt új karosszériafényezési technikát a MINI tökéletesen integrálta oxfordi gyára tömegtermelési folyamatába, a folyamatosan változó fényezési körülmények miatt azonban előfordulhatnak enyhe eltérések az egyes tetők mintázatában. Mindez azt eredményezi, hogy a Multitone Roof színátmenetes tetőfényezéssel ellátott MINI modellek mindegyike már gyárilag egyedi fényezést visel.

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER