Címkék: árak | Honda

2023. július 05. szerda, 06:49

 

A májusban lezajlott, európai modellbemutatót követően a mai napon nyilvánosságra hozta legújabb – elektromos üzemmódra is képes – szabadidő-autói, tehát a ZR-V e:HEV, valamint a CR-V e:HEV és e:PHEV árát a Honda, és a felszereltségi szinteket is ismertették a gyáriak.

 

 

ZR-V e:HEV – A rendeléseket 2023.07.03-tól veszik fel a kereskedések.

Stílusos, praktikus és sportos vezetési élményt kínál! A Honda díjnyertes – megnövelt teljesítményű és gyorsabb reakció idejű – e:HEV full hibrid hajtásláncára épülő ZR-V minden szempontból a maximumot nyújtja.

Az Elegance névre keresztelt belépőmodell 18”-os, szürke, könnyűfém kerekekkel, első-hátsó parkolóradarral, 11 légzsákkal, tolatókamerával, valamint 8 hangszórós audiorendszerrel kerül a szalonokba. Ráadásként – a kormány mögött elhelyezett, 7”-os digitális kijelző mellé – 9”-os érintőképernyő is elérhető a különféle modellváltozatokhoz, méghozzá Honda Connecttel, navigációval, valamint Android Auto- és Apple CarPlay-kompatibilis operációs rendszerrel kiegészítve.

A Sport kiviteleket (17 304 000 Ft-tól1) nem csak különleges bevonattal ellátott első lökhárító és hűtőrács, fényes fekete külső tükör és ablakkeret, matt fekete kerékgarnitúra és szövet-műbőr üléskárpit teszi különlegessé, sportos pedálsor, LED hangulatvilágítás, motoros mozgatású csomagtérajtó és vezeték nélküli telefontöltő ugyancsak szerepel felszereltségi listáján, és még több USB-csatlakozót helyeznek el az autóban.

 

 

 

Az Advance csúcsmodellek (18 404 000 Ft-tól1) esetében perforált betétekkel és ezüst varrásokkal látványosabbá tett üléskárpit, bőrborítású kormánykerék, panorámatető és fényes fekete, polírozott részekkel feldobott kerékgarnitúra fokozza a minőségérzetet. Mindemellett, aki a ZR-V család zászlóshajójára szavaz, 10,2”-os érintőképernyővel kezelheti az infotainment rendszert, 12 hangszórós BOSE hifin élvezheti kedvenc zenéit és vadonatúj, 6” -os Heap-up kijelző (HUD) segíti a közlekedésben.

CR-V e:HEV és e:PHEV – A rendeléseket 2023.07.03-tól veszik fel a kereskedések.

A CR-V hatodik nemzedéke az év második felében érkezik, Elegance (19 544 000 Ft-tól1) és Advance (21 344 000 Ft-tól1) kivitelben. A korábbinál is merészebb formatervvel, egyedülállóan magas használati értékkel, kifinomult mobilkommunikációs rendszerrel és páratlanul kényelmes utastérrel. A kompakt szabadidő-autók méretosztályába sorolható CR-V ezentúl e:HEV full hibrid és – Európában először – e:PHEV plug-in hibrid változatban is elérhető lesz. Mindkettő roppant dinamikus és hatékony, utóbbi nem kevesebb, mint 82 km-es elektromos hatótávolságra lehet büszke.

Azon túlmenően, hogy szélesebb, hosszabb és magasabb lett, 40 mm-rel nőtt tengelytávja, 16 mm-rel hátsó lábtere és 18%-kal csomagtér-kapacitása, tehát még tágasabb, mint korábban.

Leginkább feltűnő formajegye kétségtelenül az agresszív orr-rész, amelyet az e:HEV-nél és e:PHEV-nél más hűtőrács díszít. Szomszédságában – az ütősebb összhatás érdekében – két feltűnő, nappali menetfénnyel kiegészített, karcsú fényszóró kapott helyet, míg hátul a függőleges féklámpák és irányjelzők kombinációja garantálja, hogy azonnal felismerhető legyen a típus.

Ráadásul az új CR-V e:PHEV, melynek kezdőára 24 170 000 Ft1, kapja meg az öreg kontinensen először a Honda minden irányba figyelő, holttereket minimalizáló SENSING 360 baleset-megelőző rendszerét. A most érkező modellekkel újabb fontos lépést tett a Honda, s még közelebb került azon céljához, hogy a Honda autók és motorkerékpárok 2050-ben már képesek legyenek minden halálos balesetet elkerülni.

– A ZR-V és a CR-V teljesítmény, kényelem és használhatóság terén egyaránt azt a színvonalat hozza, amit a vásárlók elvárnak egy Hondától – mondta el Tom Gardner, a Honda Motor Europe alelnöke. – A vonzó megjelenésnek, a gazdag felszereltségnek, a lenyűgöző menetdinamikának és a hibrid hajtásláncok kibővült kínálatának köszönhetően a Honda SUV-palettája minden eddiginél szabadabb választást enged a vásárlóknak – fűzte hozzá.

 


 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER