Címkék: Honda HR-V

2021. szeptember 08. szerda, 16:07

 

Nyilvánosságra hozta a vadonatúj HR-V kompakt szabadidő-autó árát a Honda.

 

 

 Az alapmodell 9 999 000 Ft-ba kerül, és valamennyi HR-V-hez alapáron jár a Honda fejlett, kétmotoros, hibrid e:HEV hajtáslánca. Ezzel egy újabb lépést tett a vállalat célja felé, miszerint fontosabb európai modelljei 2022-ben már képesek lesznek elektromos üzemmódban is haladni.

 

Háromféle felszereltségi szinttel jelenik meg a típus, a 9 999 000 Ft-os áron megvásárolható Elegance kiadás többek között LED fényszóróval, fűthető első ülésekkel, 18”-os könnyűfém kerékgarnitúrával és okostelefon-csatlakozási lehetőséggel örvendezteti meg tulajdonosát.
A következő, Advance kivitel ára 10 999 000 Ft-nál kezdődik, ennél magától értetődik az érintés nélkül nyitható, elektromos mozgatású csomagtérajtó (Hands-Free Access), valamint a hozzá kapcsolódó, Elsétálást követő ajtózárás (Power Tailgate Walk Away Close) funkció, mindemellett fűthető kormánykerék, továbbá szintetikus bőrből és szövetből készült kárpitozás is növeli a komfortérzetet.

 


A kínálat csúcsán található Advance Style variáns 11 899 000 Ft-tól kapható, s nemcsak prémium minőségű audio-rendszerével hívja fel magára a figyelmet, hanem az olyan egyedi megoldásokkal, mint a kétszínű karosszéria-fényezés vagy a kabin ízléses, narancssárga dekorelemei.
A HR-V-ben most először debütál a Honda jól bevált, páratlanul hatékony e:HEV hibrid hajtáslánca, melynek kombinált WLTP-ciklus szerint mért CO2-kibocsátása 122 g/km, üzemanyag-fogyasztása pedig 5,4 L/100 km. Az e:HEV rendszer három vezetési üzemmódot kínál, közülük önműködően, mindig az aktuális viszonyoknak megfelelően választ a vezérlőelektronika. Túl azon, hogy ennek köszönhetően élvezetes, az elektromos autókéhoz hasonló vezetési élményben lehet részünk, a rendszer mindig a lehető legtakarékosabb beállítás mellett dönt.
A vadonatúj HR-V merész, kupé stílusú SUV-sziluettje karcsúbb, légiesebb elődjénél, mi több modern formaterve összhangban van a Honda jelenlegi modelljeivel. Tágas, sokoldalú belterét úgy tervezték, hogy látványos és kiváló minőségű anyagaival, illetve különleges kiegészítő elemeivel igazodjon a tulajdonos életmódjához.


Miként az összes új Hondában, a HR-V-ben is megtalálható a Honda SENSING™ csomag, mely a legkorszerűbb, sok tekintetben kategóriaelső menetbiztonsági eszközöket tartalmazza. Ezenkívül az új HR-V-ben már lejtmenet-szabályozó segíti a sofőrt, nagyobb tapadást és precízebb irányítást szavatolva csúszós útfelületen és meredek lejtőn. Az utasok könnyedén csatlakozhatnak okostelefonjukkal a 9"-os képátlójú érintőképernyőhöz, mivel az előre telepített alkalmazások között ott sorakozik a készülékek közvetlen használatát biztosító Android Auto és Apple CarPlay is. Előbbi használatához vezetékes összeköttetésre van szükség, míg utóbbi Bluetooth-on és WiFi-n keresztül is kapcsolódhat az eszközökhöz.
– A vadonatúj HR-V európai bemutatása jelentős mérföldkő a Honda számára, tudniillik belső terével, kényelmével és sokoldalúságával új mércét állít a kompakt szabadidő-autók osztályában. Az idei év végétől elérhető, kizárólag hibrid hajtáslánccal megvásárolható HR-V új nemzedéke igazán vonzó lehet napjaink autóvásárlóinak, tekintve, hogy lenyűgöző hatékonyságával, valamint kimagasló teljesítményével tökéletesen illik az aktív és az okoseszközök szolgáltatásaira nagymértékben támaszkodó életmódjukhoz – fejtette ki a modell színre lépése kapcsán Tom Gardner, a Honda Motor Europe alelnöke.


A vadonatúj HR-V-re 2021. szeptember 8-tól kezdve vesznek fel megrendeléseket, és az első példányok már 2022 első negyedévében megérkeznek a hazai márkakereskedésekbe.


 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER