Címkék: hírek | Honda | újdonságok

2016. augusztus 17. szerda, 12:23

 

EURÓPA
Mint amikor megtalálod a tökéletes táncpartnered - jellemezte Ted Klaus, a Honda mérnöke az új NSX születését

Ted Klaus projektvezető mesélt az autó létrejöttének részleteiről és a fejlesztés irányvonalairól az európai sajtó munkatársainak, akik először vezethették az új NSX-et.
Megosztotta a projekt legemlékezetesebb pillanatait és nehézségeit, valamint saját gondolatait az NSX platform jövőjéről.

ted-klaus-honda-nsx-1

Az Auto Test magazin „Legjobb ár/érték arányú autó” díját idén a Honda Jazz nyerte el
A német Auto Test magazin díját a Honda Jazznek ítélték oda. Amellett, hogy kategóriájában elnyerte a legjobb ár/érték arányú gépjármű megtisztelő címet, az autó információs rendszere is díjat kapott.
A zsűritagokat - a Jazz méretein túl - belső terének variálhatósága, gazdag felszereltsége és modern biztonsági rendszerei győzték meg.

honda-jazz

Folytatódik a Honda európai térnyerése
Erős kezdet után a Honda eladásai a második negyedévben is tovább nőttek. A 2015-ben véghezvitt teljes termékpaletta-frissítés a vezető autógyártók leggyorsabban növekvő márkái közé emelte a japán gyártót.
A Honda 88 242 darab gépjárművet értékesített az Európai Unió és az Európai Szabadkereskedelmi Társulás országaiban, 33,5 százalékkal túlszárnyalva a 2015-ös adatokat.

ted-klaus-honda-nsx-2

ÁZSIA
A Honda a SoftBankkal közösen indít okosautó-kutatási projektet
A Honda egy új tokiói kutatás-fejlesztési laboratórium megnyitására készül. A komplexumban főként a járműiparhoz kapcsolódó intelligens technológiák kutatása és fejlesztése folyik majd.
A közös projekt célja olyan rendszerek létrehozása, melyek lehetővé teszik a Honda által gyártott járművekben a fedélzeti érzékelők és kamerák adatainak sokrétűbb felhasználását, valamint a jármű és a vezető közötti kommunikáció kiterjesztését.

ÉSZAK-AMERIKA
A Comic-Conon mutatják be a „Sonic Civic-et”, mely a legendás Sonic videojáték 25.évfordulójára készült
A Honda – a Segával összefogva – készített egy egyedülálló Sonic Civic-et, amit a mitikus videójáték ihletett, így ünnepelve annak jeles születésnapját.

sonic-civic

A Honda UNI-CUB is részt vesz a Hackathon at Shape-en, az AT&T által rendezett technológiai kiállításon
A Honda egyedülálló személyes közlekedési eszköze, az UNI-CUB is szerepel a következő Shape-en az AT&T San Francisco-i seregszemléjén.
A világ minden tájáról érkeznek szoftverfejlesztők, hogy olyan programokat írjanak az UNI-CUB-hoz, melyek a jelenleg elérhető funkcióin messze túlmutatnak, ilyen például a távvezérelhetőség.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER