2012. szeptember 20. csütörtök, 21:26

 

Számos meglepetést tartogat a Párizsi Autókiállítás látogatóinak a Honda. Az érdeklődők találkozhatnak például a megújult CR-Z-vel és CR-V-vel, s megismerhetik a vadonatúj, 1,6 literes dízelmotort is.

Honda CR-Z – 2013

A CR-Z modernebb karosszériával, átdolgozott beltérrel és erősebb motorokkal folytatja pályafutását. Bár a benzines és az elektromos erőforrás egyaránt izmosabb lett, a fogyasztásra vonatkozó értékek nem romlottak, sőt a károsanyag-kibocsátás sem emelkedett. A pontos teljesítményadatok a Párizsi Autókiállításon válnak majd nyilvánossá.

honda-cr-z


Az új
Honda CR-V

A CR-V negyedik generációjának végső változata szintén megtekinthető lesz a Párizsi Autókiállításon. A népszerű szabadidő-autó az elődmodellek legjobb tulajdonságait viszi tovább, ugyanakkor még kifinomultabb és praktikusabb lett, s minőségben is magasabb szintre lépett. Az eddig csak összkerekes hajtáslánccal kínált modell – Európában először – fronthajtással is elérhető lesz, szén-dioxid-kibocsátása pedig jelentősen csökkent, a mérnökök ugyanis a benzines és a dízelmotort is továbbfejlesztették.

honda-cr-v

Honda Civic 1.6 i-DTEC

Autóba szerelve Párizsban mutatkozik be a Honda vadonatúj, 1,6 literes i-DTEC erőforrása is, amit az ötajtós Civicbe építettek be elsőként. A gázolajos egység a Honda Earth Dreams Technology névre keresztelt motorcsaládjának tagja, komoly teljesítménye (120 LE) alacsony emisszióval (94 g/km*) és rendkívül kedvező kombinált fogyasztással (3,6 l/100 km*) párosul.
* Az adatok a 16 colos kerékgarnitúrával felszerelt változatra vonatkoznak.

honda-civic-i-dtec


Honda EV-STER


A párizsi seregszemlén az EV-STER tanulmánymodellt is kiállítják. Ez a sportos kisautó a Honda elektromos járműveinek következő generációját vetíti előre.

honda-ev-ster


Negyven éves a
Honda Civic

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját a Honda Civic. Az 1972 óta forgalmazott modell eddig 20 millió példányban kelt el, s továbbra is az egyik legnépszerűbb típus világszerte. Az évforduló tiszteletére az aktuális generáció mellett az első széria is helyet kap a Honda standján.

honda-civic-1972


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER