2013. november 05. kedd, 10:46

 

A Lexus bejelentette, hogy a Lexus LF-NX kompakt crossover SUV tanulmányautó is látható lesz a 43. Tokiói Autókiállításon. A  november 20. és december 1. között megrendezett kiállítás helyszíne a tokiói Koto Ward városrészben található Tokyo Big Sight lesz.

A Lexus környezetbarát modellekből álló termékpalettát kínál – olyan autókat, amelyeknek különleges formavilágához és élvonalbeli technológiájához kiemelkedő vezethetőség társul.

lexus-lf-nx


Lexus LF-NX (a turbótöltésű változat világpremiere)
A Lexus LF-NX az idei Frankfurti Autókiállításon mutatkozott be. Az új generációs, kompakt luxus-SUV most egy újonnan kifejlesztett, 2,0 literes turbómotorral jelenik meg, amely a környezetbarát működés mellett kiemelkedő vezetési élményt ígér.

Az autó orr-részére épített alsó légterelő kihangsúlyozza a jármű alacsonyabb tömegközéppontját, sportosabb megjelenéssel ruházva fel a turbós modellt. Az éles vonalakkal határolt, kompakt méretű karosszériájával és látványos gumiabroncsaival az LF-NX a SUV-ok közt egyedülálló teljesítményt és vezetési élményt sugall.

Az utastér új, érintőpados Remote Touch Interface kezelőfelülete a Lexusra jellemző élvonalbeli, felhasználóbarát megoldásokat kínál.




Az autó méretei:





lexus-lf-nx-tokio


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER