2012. szeptember 11. kedd, 20:35

 

Az idei legjelentősebb európai haszonjármű-kiállítás, a Hannoveri Haszonjármű IAA (2012. szeptember 20-27.) alkalmával a Volkswagen Haszonjárművek a lehető legszélesebb palettán sorakoztatja fel könnyű haszongépjárművei teljes kínálatát.

volkswagen-haszongepjarmuvek

Az idei súlyponti témaköröket a BlueMotion Technology, az összkerék hajtások illetve négy modellsorozat alapjain a különböző felépítmények és átalakítások sokrétű megoldásai jelentik. A Volkswagen Haszonjárművek „hazai pályáján”, azaz Hannoverben, több mint tízezer négyzetméteren mintegy 120 járművét állítja majd ki. A Volkswagen Haszonjárművek a könnyű haszonjárművek gyártójaként az idén a „Sokrétű megoldások minden feladatra“ mottó alatt mindeddig nem tapasztalt méretekben, s a lehető legszélesebb kiállítási palettával kívánja bemutatni modellkínálatát. A 12-es pavilonban berendezett standon, 4.528 négyzetméteren különböző témakörök szerinti elrendezésben 31 jármű várja majd a látogatókat. A szabadterületen látható modelleken – például próbaautókon – túl, a 35-ös pavilonban, illetve a különleges fa expo-tető alatt a legkülönfélébb felépítményekkel, átalakításokkal további 63 gépkocsi tekinthető majd meg. A Volkswagen Haszonjárművek így összesen 10.033 négyzetméteren képviselteti magát a székhelyén rendezett nagyszabású kiállításon.

volkswagen-haszonjarmuvek


A Think Blue és az eT!
A Volkswagen Haszonjárművek minden modellsorozatában nagy hangsúlyt fektet az erőteljes és lehetőség szerint takarékos üzemű hajtásrendszerekre. A legalacsonyabb üzemanyag-fogyasztási értékekkel a BlueMotion Technology modellek büszkélkedhetnek, amelyek kínálata a Caddy családtól a T-sorozaton át, egészen az Amarok és a Crafter palettájáig ível, egyaránt a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költségszintet célozva. Az IAA alkalmával minden modellsorozat legtakarékosabb tagjai külön kiemelt helyet kapnak. Igazi különlegességként jelenik meg a visszafogott üzemanyag igényű, sorozatban gyártott modellek között az eT! tanulmány, amely kifejezetten a fuvarozás területén kínál kitekintést a könnyű haszonjárművek egy lehetséges jövője felé. A flottaüzemben alkalmazott elektromos járművek jövőbeni víziójaként a ma megvalósítható legkorszerűbb technikát képviseli, teljes mértékben a jövő ügyféligényeire koncentrálva. Különösen igaz ez a jármű részben automatizált, elektromos nagyvárosi üzemmódjára.

elektromos-volkswagen-t


Összkerékhajtások:

A Caddy családtól egészen a Crafter modellekig, a Volkswagen Haszonjárművek jelenleg a könnyű haszonjárművek egyetlen olyan gyártója, aki minden modellsorozatát összkerék hajtással is kínálja. Mégpedig nagy sikerrel, ugyanis már minden ötödik Volkswagen haszongépjármű a 4MOTION rendszerrel működik. Legyen szó hegyi kézbesítői szolgáltatásról, a síparadicsomok turista-kisbuszairól, összkerék hajtású lakóautóról, a köves- és a műutak kedvelt pick up modelljeiről vagy éppen az extrém terepen közlekedő Crafter változatokról – minden igényre megtalálható a megfelelő megoldás.

Felépítmények és átalakítások:

Az idén mind a kiállítási terület, mind pedig a járművek legnagyobb részét a számos partnercég által ajánlott, rendkívül sokrétű felépítményű és átalakítású ajánlatai teszik ki. A 35-ös pavilon 5.505 négyzetméterén illetve az expo-tető alatt összesen 63, a legkülönfélébb felépítményekkel és átalakításokkal kiállított jármű várja az érdeklődőket, a veterán T1 példányoktól a 7,5 tonnás Crafter változaton, a speciális emelőszerkezettel (Hublift) ellátott Amarokon és a mentővé átépített Transporteren át, egészen a napelemes hűtésű hőszigetelt felépítményig. A könnyű haszonjárművek négy modellsorozatára épülő átfogó kínálattal a Volkswagen Haszonjárművek látványosan utal az ebben a kategóriában elfoglalt piacvezető pozíciójára.

További kiállítási témakörként a tíz éves „Careport“ – a Volkswagen Haszonjárművek szolgáltató márkája –, valamint a standon, illetve a szabad területen látható, összesen tíz veterán járművel ünnepelt „65 éve Transporter“ jubileum szerepel majd.

A Volkswagen Haszonjárművek sajtókonferenciája a vásárterületen található Convention Center 1-es termében, szeptember 18-án 10:15 órakor kezdődik.


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER