2011. december 08. csütörtök, 19:21

 

Az új Multivan Business a Multivan sorozat legújabb csúcsmodellje. A Business a Highline felszereltségi szintre épül és az üzleti ügyekben utazók számára a kiemelkedő kényelem szinonimája. Az utastér hátsó része páratlan és exkluzív mobil környezet, összesen hat – a luxuskörülmények közötti utazáshoz tökéletes – üléssel.

volkswagen-multivan-business

A Multivan Business tágas belső terét valódi fafelületek, nappa bőrülések uralják, valamint feltűnő fadíszítések emelik tovább a hangulatot. A harmadik sor két, integrált hárompontos biztonsági övvel ellátott Pullman-ülése fényűző környezetet teremt, és magas fokú biztonságot garantál az utastér hátsó részében. Az egyszemélyes hátsó ülések fűthetőek és motorosan állíthatóak az utazás maximális kényeleme érdekében. Egy beépített hűtődoboz tartja frissen az italokat és a harapnivalókat az utazáshoz, míg a távirányítható állóhelyzeti fűtéssel az utastér a kívánt hőmérsékletre előfűthető. A sínen csúsztatható többfunkciós asztal praktikusan használható és helytakarékosan a második sor ülései közé rejthető.

multivan-business-utaster

A Multivan Business vezeték nélküli internetkapcsolatának köszönhetően az utasok menet közben is mindig elérik a fontos leveleiket és információkat. A Digital Voice Enhancement (DVE – DVE rendszer: digitális mikrofon rendszer,kétirányú kommunikációval) rendszer szabad és könnyű kommunikációt tesz lehetővé az utasok között, ugyanis hangjuk erejét a jármű hangszóróin keresztüli automatikusan megnövelheti. A Dynaudio audiorendszert a Multivan belső teréhez igazították a maximális zenei élményért, és egy multimédia-csatlakozót is találunk az iPodok és iPhone-ok számára. Opcionális extraként rendelhető a hátsó utasok szórakoztató rendszere DVD-lejátszóval és a tetőkárpitból kihajtható 10 colos képernyővel.

A vezetőt számos olyan felszerelés várja, amely egyébként feláras tétel lenne, ilyen például az RNS 510 rádió navigációs rendszerrel, a multifunkciós kormánykerék, a ParkPilot parkolássegítő rendszer tolatókamerával, a motorosan állítható és behajtható külső tükrök, a mobiltelefon-kihangosító, a sávváltás asszisztens és az gumiabroncsnyomás-figyelő.
A passzív utasvédelmi rendszerek sorából nem hiányoznak elöl az oldal- és függönylégzsákok, hátul pedig a függönylégzsákok sem.

multivan-business-muszerfal

Sötétített hővédő üvegezés zárja ki a kíváncsi tekinteteket, valamint két elektromos tolóajtó és 17 colos könnyűfém keréktárcsák emelik ki a Multivan Business feltűnő megjelenését, miközben megőrzik diszkrét eleganciájának visszafogottságát. A jármű előtti utat Bi-Xenon fényszórók világítják meg tökéletesen.

A hajtásról az erőteljes TDI-motor 132 kW / 180 LE, vagy az izmos 150 kW / 204 LE teljesítményű TSI-motor gondoskodhat. Mindegyik motorhoz választható a hétfokozatú, kettős tengelykapcsolós DSG-váltó és az immár elektronikusan vezérelt 4MOTION összkerékhajtás.

A Multivan Business 2.0 TDI (180 LE) DSG 4Motion alapára bruttó 26.024.250 - Ft.

multivan-business-oldalrol

uj-volkswagen-multivan-business


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER