Címkék: Fiat Talento

2020. december 15. kedd, 18:18

 

Egy évvel a 2020. modellévi típus bemutatását követően folytatódik a dinamizmus és a teljesítmény ideális kombinációját nyújtó haszonjármű, a Fiat Professional Talento evolúciója.

 

 

 Az új, 2,0 literes EcoJet erőforrás bevezetését követően a mai napon ismét egy fontos újdonsággal: a minden eddiginél kényelmesebb és élvezetesebb vezethetőséget biztosító duplakuplungos automata (DCT) sebességváltóval bővül a modell kínálata.
Az új, hatfokozatú sebességváltó finoman, kényelmesen működik, különösen városban, ráadásul nem növeli a modell kedvező üzemanyag-fogyasztását. Teljesen automatikus vagy szekvenciális kézi üzemmódban egyaránt használható, rugalmasan alkalmazkodva a vezető igényeihez: a DCT váltó a Talento eredendő vezethetőségével kombinálva ideális szállítási eszközzé teszi a Fiat Professional modelljét, legyen szó online áruházban vásárolt termékek házhoz szállításáról vagy bármely egyéb 'utolsó szakaszos' logisztikai feladatról. A jelenlegi, rendkívüli helyzetben, amikor a nagyvárosokban nap mint nap ezerszámra szállítanak ki árut a sűrű forgalomban, gyakran megállva és ismét elindulva, a Talento DCT előnye nyilvánvaló: a sofőr számára pihentetőbbé, kényelmesebbé teszi a vezetést, ráadásul optimális, valós üzemanyag-fogyasztást biztosít.

 


Teljesítmény, forgatónyomaték, kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás

A Talento DCT új erőátviteli egysége optimálisan kezeli a legújabb 2,0 literes EcoJet motorok forgatónyomatékát és teljesítményét, legyen szó a 145 LE/350 Nm-es, illetve 170 LE/380 Nm-es E6d-Temp homológ motorokról. A motorcsalád mindegyik tagja változó geometriájú turbófeltöltőt alkalmazva biztosít finomabb vezethetőséget és kedvezőbb rugalmasságot már alacsony fordulatszámon, a valós felhasználás során mérhető fogyasztás-csökkenés mellett.

Talento: ideális válasz minden igényre

A Talento továbbra is kategóriájának mértékadó modellje, legyen szó a hasznos terhelhetőségről, a kompakt méretekről vagy a dinamizmusról; a típus képességeit pedig még tovább fejleszti az új DCT sebességváltó. A Talento különböző kivitelben kapható, alacsony vagy magas tetős furgon vagy duplafülkés áruszállító. Az ügyfelek kétféle hossz, kétféle magasság és kétféle tengelytáv közül választhatnak. Mindezen variációkat figyelembe véve a modell a legváltozatosabb szállítási igényekre kínál megoldást: 5,2-8,6 m3raktérkapacitás, 2,8 tonnától több mint 3 tonnáig terjedő megengedett össztömeg, és akár 1,3 tonnás hasznos terhelhetőség jellemzi. A DCT sebességváltó bevezetésével 5 új változattal gyarapodik az aktuális modellkínálat, beleértve furgon és duplakabinos furgon változatokat.

Kényelem és fejlett infotainment szolgáltatások

A Talento belső környezete kiemelkedő kényelmet és első osztályú ergonómiát kínál, hála az optimálisan megformált üléseknek és strapabíró kárpitanyagoknak, amelyek minden utas számára kényelmes elhelyezkedést biztosítanak.
A kormánykerék és a kezelőszervek optimális elhelyezése szintén a pihentetőbb, biztonságosabb mindennapi közlekedést szolgálja. A vezetőfülke praktikumát és funkcionalitását javítja a számos tárolórekesz (összesen 90 liternyi hely áll az utasok rendelkezésére) vagy az ötletes 'mobil iroda', amely az ülés alatti tárolóhelyből, innovatív, lehajtható középső ülésből, valamint az okostelefon vagy táblaszámítógép rögzítésére szolgáló tartóból áll.
Nem is beszélve a 7 colos érintőképernyővel szerelt, Apple CarPlay és Android Auto™ kompatibilis, USB és AUX csatlakozókkal felszerelt audiorendszerről, mely olyan fontos szolgáltatásokkal is rendelkezik, mint a 2D és Birdview 2.5D megjelenítésre képes navigációs rendszer, valamint a kormányról vezérelhető Bluetooth® kihangosító. Mindez megerősíti a Talento funkcionális kényelmét, amellyel jobb munkavégzési körülményeket teremt felhasználói számára.

 

Talento árlista

 

 


  •  

Újabb cikkek a témában:
Korábbi cikkek a témában:

 

Hozzászólások

Folyamatban....
Befejezve
Sikertelen

e-mail

Hírlevél


ADATVÉDELEM  |  IMPRESSZUM  |  MÉDIAAJÁNLAT

  OBSERVER